JohnyXtreme Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam Tak jak w temacie jak ściągnąć bios z karty? Nie ze strony by wgrac tylko, z karty graficznej bo go zmodować. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nibitor tam masz opcje read bios, potem zapisujesz sobie do katalogu którego chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyXtreme Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nibitor tam masz opcje read bios, potem zapisujesz sobie do katalogu którego chcesz. właśnie nibitorem nie moge :/ mam windows 7 x64 i nie działa. Mam napisane can`t start driver 1275. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyXtreme Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 odświeżam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 GPU Z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tylko najnowszym jaki jest , w przypadku Radeonow 4870 zassanie biosa GPUZetem starawym rozwalalo bios karty bo zapisywal 64kb , a nowe maja 128kb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyXtreme Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 (edytowane) ok dzięki, gpu-z ma taką opcje. Tylko czy plik Bin nie różni się niczym od rom? Bo z góry pisze, że bios chce zmodować i wrzucić na karte. i jak mam go zapisać? jako bin czy jako rom? Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez JohnyXtreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Faq : http://www.mvktech.net/content/view/17/37/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...