smurv Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ten jest akturat od t-deka, tylko pogladowo o jaki komplet mi chodzi bo potrzebuje 10 sztuk takich malych kompletow [dluga sruba, nakretka, sprzeynka, naretka ozdobna] jakies pomysly ? najwiekszy problem oczywiscie jest z ta ozdobna nakretka jedyne co mi sie udalo znalesc to takie cos : http://www.allegro.pl/item573860978_nakretki.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W tme.pl jest wszystko :D a jak nie ma to znaczy że kłamiesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smurv Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no rzeczywiscie jest ale minimalna cena 100sztuk zniecheca :D ale i tak dzieki teraz wiem jak ta nakretka sie nazywa ;d "Nakrętka radełkowana" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Napisz do Maniakalnego, ostatnio z tego co sie orientuje robil jakies zapasy, moze czegos bedzie sie pozbywal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 sruby ocynk M3x70 M4x80 (0,7-0,8zł/szt + nakrętki radełkowane (knurled thumnut) M3(1,8zł/szt), M4 (2zł/szt bede miał wkrotce u siebie ceny przy zamownieu 100sztuk, ja moge sprzedac pojedynczo bo duzo tegomam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...