TripleX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 znalazłem w komputroniku Della Studio 1537 z Radeonem HD3450 za 2300zł http://www.komputronik.pl/Notebooki/DELL_S...pelny,id,70238/ czy jest cos lepszego do tej kwoty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tak - jest. Nie - nie ma. To zależy od wymagań - gdyby były, możnaby napisać już jakąś konkretną odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 lapek ma byc solidny, z zewnetrzna grafa, glowne jego zadania to internet i troche zabawy ze zdjeciami, czasami jakis film i to tyle. Żadnych Acerów czy MSI nie biore pod uwage. Albo cos z Asusa, Della lub Lenovo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W tej sytuacji, najlepiej zainwestować w Della - warto poszukać modeli z 3-letnią gwarancją NBD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dziękuje, upewniłeś mnie w słuszności wyboru :) "Wszystkie notebooki marki Dell znajdujące się w ofercie Komputronik objęte są specjalną, 24-miesięczną gwarancją, zapewniającą serwis Następnego Dnia Roboczego po dniu, w którym nastąpiło przyjęcie zgłoszenia. Szczegółowe informacje znajdują się tutaj. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzio bak Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) cześć, jako że także poszukuję laptopa w tym zakresie cenowym, to postanowiłem nie zakładać nowego wątku. Wyświetlacz około 15", laptop służyłby najczęściej do: codziennego przeglądania internetu, filmów, odpalania map do gps-a. czy to będzie dwurdzeniówka taktowana 1.8 Ghz czy 2.2 Ghz to mi różnicy nie robi, RAM 2GB, zależy mi na dobrym napędzie optycznym, dysk 250 GB w zupełności wystarczy. chciałbym, aby laptop miał ładny wygląd, był estetyczny (nie, nie pedant, po prostu notebook miałby służyć kobiecie) No i kwestia, która spędza mi sen z powiek (gdyby nie to, pewnie nie prosiłbym o pomoc) czyli obudowa teraz mam asusa, 3 lata temu wybrałem go zamiast acera ze względu na budę właśnie. W sumie nie żałuję, bo jak potem przeglądałem tematy, to acer'owskie znacznie szybciej się zużywały. Jeśli już coś kupuję, chciałbym, aby był to solidny notebook. Teraz po 3 latach używania A6U-B104 obudowa już popękana w okolicach zawiasów (ale to skutek niewłaściwego obchodzenia się ze sprzętem) Dell studio 1537 wydaje mi się strasznie gruby, jak się go zamknie (może go ktoś miał?) w sumie fajny nawet, niecałe 2300 zł, ale jeśli uwzględnimy raty, to już ponad 2500 zł liczyć trzeba (cóż). może coś lepszego w tej cenie ? byłbym wdzięczny ;) edit: laptop może być bez systemu, używany będzie XP Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez Dzio bak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 chyba w tej chwili to jedna z lepszych ofert. Duży + dla della za wyświetlacz led jest jeszcze samsung 510 oran lenovo n500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...