Skocz do zawartości
TripleX

Lapek Do 2300zł

Rekomendowane odpowiedzi

dziękuje, upewniłeś mnie w słuszności wyboru :)

"Wszystkie notebooki marki Dell znajdujące się w ofercie Komputronik objęte są specjalną, 24-miesięczną gwarancją, zapewniającą serwis Następnego Dnia Roboczego po dniu, w którym nastąpiło przyjęcie zgłoszenia. Szczegółowe informacje znajdują się tutaj. "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć, jako że także poszukuję laptopa w tym zakresie cenowym, to postanowiłem nie zakładać nowego wątku.

Wyświetlacz około 15", laptop służyłby najczęściej do:

codziennego przeglądania internetu, filmów, odpalania map do gps-a.

czy to będzie dwurdzeniówka taktowana 1.8 Ghz czy 2.2 Ghz to mi różnicy nie robi, RAM 2GB,

zależy mi na dobrym napędzie optycznym, dysk 250 GB w zupełności wystarczy.

chciałbym, aby laptop miał ładny wygląd, był estetyczny (nie, nie pedant, po prostu notebook miałby służyć kobiecie)

No i kwestia, która spędza mi sen z powiek (gdyby nie to, pewnie nie prosiłbym o pomoc)

czyli obudowa

teraz mam asusa, 3 lata temu wybrałem go zamiast acera ze względu na budę właśnie. W sumie nie żałuję, bo jak potem przeglądałem tematy, to acer'owskie znacznie szybciej się zużywały.

Jeśli już coś kupuję, chciałbym, aby był to solidny notebook. Teraz po 3 latach używania A6U-B104 obudowa już popękana w okolicach zawiasów (ale to skutek niewłaściwego obchodzenia się ze sprzętem)

Dell studio 1537 wydaje mi się strasznie gruby, jak się go zamknie (może go ktoś miał?)

w sumie fajny nawet, niecałe 2300 zł, ale jeśli uwzględnimy raty, to już ponad 2500 zł liczyć trzeba (cóż).

może coś lepszego w tej cenie ? byłbym wdzięczny ;)

edit: laptop może być bez systemu, używany będzie XP

Edytowane przez Dzio bak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi