Skocz do zawartości
ST@LOWY SZCZUR

Tanie HiperX PC-3200 !!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

boshe :? Za 300 złotych mozna juz chyba kupic 512 MB ramu?? xczy sie ni emyle?? ;) hm dziwne jest to . :/

brachu to kup HiperX za ta kase ja tylko napisałem ze ten sklep ma najtaniej hehe :lol: :lol: :lol:

Ty chyba nie zajarzyłes sensu tego topica staroś nie radosć hhiii moze musiałbyś sciagnoć te okularki :lol: :lol: :lol:

Pozdrówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boshe :? Za 300 złotych mozna juz chyba kupic 512 MB ramu?? xczy sie ni emyle?? ;) hm dziwne jest to . :/

hmm ty chyba czegos nie rozumiesz albo poprostu ironizujesz :) a co do ceny to zeczywiscie zadziwiajaco niska , KT ma te pamieci po 426zl (tyle ze nie ma ich na stanie, moze jak dojada to zmienia cene bo ta jest stara) pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche nie rozumiem ludzi ktorzy kupuja wypasiony sprzet i jedna wypasiona kostke pamieci 256 za 300zl ;)

przeciez na 256 ram to sie nie da pracowac ;)

pozatym stosunek cena/wydajnosc :lol:

taki noname za 125zl (256mb) np jak u mnie w podpisie ile jest gorszy od tych hyperx ? 25% ? a cenowo ponad 3 razy tanszy

ale komfort pracy na 512 to nie ma porownania do 256 :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche nie rozumiem ludzi ktorzy kupuja wypasiony sprzet i jedna wypasiona kostke pamieci 256 za 300zl ;)

pozatym stosunek cena/wydajnosc  :lol: 

taki noname za 125zl (256mb) np jak u mnie  w podpisie ile jest gorszy od tych hyperx ? 25% ? a cenowo ponad 3 razy tanszy 

hehe no z tym sie zgodze, masz racje ale jak fajnie jest gdy masie takie 2 sztuki 256 hyperX w dualu :) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki noname za 125zl (256mb) np jak u mnie  w podpisie ile jest gorszy od tych hyperx ? 25% ? a cenowo ponad 3 razy tanszy 

hehe no z tym sie zgodze, masz racje ale jak fajnie jest gdy masie takie 2 sztuki 256 hyperX w dualu :) pozdrawiam

Zawsze by wolał w dualu mieć 2x 512 seiteców które za ok. 260 pln można kupić(albo można było) i biegają przy cl2 nawet powyżej 210.

To jest jeden z najlepszych - ekonomicznych - wyborów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie rozchodziło tylko o to ze tak spadłą cenna pospieszyłem sie z kupnem swojich :( :( :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...