Jake79 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam. Posiadam LG W1952TQ, pod ASUS 4850 TOP HD, łącze cyfrowe. Ogólnie jest extra...od kilku dni zauważyłem jednak, że obraz jest jakby "powleczony" ledwie dostrzegalną "siatką" (jakby jakiś filtr się uaktywnił...może to moje urojenia ale wcześniej tego nie było). Wygląda to na zmianę odświeżania (choć z poziomu karty/monitora nic nie zmieniałem. Za chu@a nie wiem co to jest. Proszę o wskazówki. Pozdrawiam od serca, po dobrym alkoholu będąc :wink: . Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam. Posiadam LG W1952TQ, pod ASUS 4850 TOP HD, łącze cyfrowe. Ogólnie jest extra...od kilku dni zauważyłem jednak, że obraz jest jakby "powleczony" ledwie dostrzegalną "siatką" (jakby jakiś filtr się uaktywnił...może to moje urojenia ale wcześniej tego nie było). Za chu@a nie wiem co to jest. Proszę o wskazówki. Pozdrawiam od serca, po dobrym alkoholu będąc :wink: . Ja jak pije tez mam filtr:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zaiste bardzo zabawne :wink: . Proszę jednak o bardziej merytoryczne komentarze i wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Zaiste bardzo zabawne :wink: . Proszę jednak o bardziej merytoryczne komentarze i wskazówki. jedyny sposób: sprawdź jak jest na innym LCD powleczony" ledwie dostrzegalną "siatką" - to kojarzy mi się jedynie z pikslami które po prostu zauważyłeś Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Gdzie mogę znaleźć jakieś sterowniki do mojego monitora? Na sieci ani, ani... Proszę o wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Gdzie mogę znaleźć jakieś sterowniki do mojego monitora? Na sieci ani, ani... Proszę o wskazówki.na płytce w pudełku od monitora? Zresztą po co Ci te sterowniki? Nic nie zmienią, nigdy nie instalowałem sterownikow do monitora pod systemem XP czy Vista i zawsze działały prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...