Skocz do zawartości
Jake79

Odświeżanie Na - Lg W1952tq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Posiadam LG W1952TQ, pod ASUS 4850 TOP HD, łącze cyfrowe. Ogólnie jest extra...od kilku dni zauważyłem jednak, że obraz jest jakby "powleczony" ledwie dostrzegalną "siatką" (jakby jakiś filtr się uaktywnił...może to moje urojenia ale wcześniej tego nie było). Wygląda to na zmianę odświeżania (choć z poziomu karty/monitora nic nie zmieniałem.

Za chu@a nie wiem co to jest.

Proszę o wskazówki. Pozdrawiam od serca, po dobrym alkoholu będąc :wink: .

Edytowane przez Jake79

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Posiadam LG W1952TQ, pod ASUS 4850 TOP HD, łącze cyfrowe. Ogólnie jest extra...od kilku dni zauważyłem jednak, że obraz jest jakby "powleczony" ledwie dostrzegalną "siatką" (jakby jakiś filtr się uaktywnił...może to moje urojenia ale wcześniej tego nie było).

Za chu@a nie wiem co to jest.

Proszę o wskazówki. Pozdrawiam od serca, po dobrym alkoholu będąc :wink: .

Ja jak pije tez mam filtr:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaiste bardzo zabawne :wink: . Proszę jednak o bardziej merytoryczne komentarze i wskazówki.

jedyny sposób: sprawdź jak jest na innym LCD

powleczony" ledwie dostrzegalną "siatką" - to kojarzy mi się jedynie z pikslami które po prostu zauważyłeś

Edytowane przez gmfriend

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie mogę znaleźć jakieś sterowniki do mojego monitora? Na sieci ani, ani... Proszę o wskazówki.

na płytce w pudełku od monitora? Zresztą po co Ci te sterowniki? Nic nie zmienią, nigdy nie instalowałem sterownikow do monitora pod systemem XP czy Vista i zawsze działały prawidłowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi