jarekxzz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie mam filmików ani przy włączaniu gry, ani przy rozpoczynaniu nowej rozgrywki, ani przy przechodzeniu do kolejnych światów ... Czy przyczyną może być to,że instalacja przebiegła szybko i gra zajmuje ok. 50mb ? (tylko 1cd była użyta podczas instalacji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zapewne cutscenki nie są zainstalowane. Pewnie nieoryginalna gra, ściągnięta z internetu, mniej zajmuje, szybciej się ściągnie. Nie mam racji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekxzz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Nie masz racji, bo to orginał. Odpowiedz znalazlem na innym forum, zacytuję jeżeli komuś to pomoże w przyszłości : "Ustawienie zgodności z win 98/me i zaznaczcie pole "wyłącz zaawansowane usługi tekstowe dla tego programu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ok, sorry. :D Wiem, że Atlantisy były też w wersjach bez cutscenek i jakichś tam dźwięków niektórych rozpowszechniane, dlatego z tym wyskoczyłem. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...