ulatus Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Tak jak w temacie, w jakim zakresie temperatur bezpiecznie bedzie działał procesor e5200 W programie Speedfan po włączeniu ma takie parametry CPU 35 ; core0 i core 1 47. Pasta termoprzewodząca jest nowa (Silver Arctic 5) Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez ulatus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Cos mi sie wydaje ze bylo juz... jak ja widze wiecej niz 65 pod obciazeniem na cpu (obojetnie jakim) to jak dla mnie to max... Ale nie wiem jakie temperatury 'wytrzymuje' Na przyszlosc - o takie info pytaj w temacie o tym procku ;) Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluzon Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja też w stresie wole nie przekraczać 65 stopni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Maxxx 70 w stresie dla Wolfdale 80 dla i7-mek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...