LPC Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=851017 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Słyszałem już o kilki takich przypadkach w stanach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Dlatego Ciesze sie właśnie że uczęszczam do polskiej szkoły :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 taaaa, a wina obarcza znowu gry komputerowe. bo to przeciez nie wina rodzicow czy nauczycieli:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Pewnie sie za dużo nagrałw w Return to Castle Wolfenstein i myślał ze dyrek to hitler :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 a slyszeliscie o zmaachu w COLUMBINE , w sredniej szkole w USA 99 r?. Dwoch kolesi weszlo do szkoly rozwalilo 12 uczniow i jednego nauczyciela. Polecam film BOWLING FOR COLUMBINE, ktory jest poswiecony min. temu dydarzeniu, oraz ogolnie dostepnosci broni w USA (w niektorych stanach mozna ja normlanie kupic w supermarkecie :| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Jestem w trakcie ściągania Bowling For Columbine (2002) *LIMITED* *DVDRIP* - DCN Mam nadzieje, że warto obejrzeć ten film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 to juz bylo kiedys:p tam sie to zdarza dosyc czesto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Dlatego Ciesze sie właśnie że uczęszczam do polskiej szkoły :wink: No ja nie wiem czy to pwood do dumy :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Jestem w trakcie ściągania Bowling For Columbine (2002) *LIMITED* *DVDRIP* - DCN Mam nadzieje, że warto obejrzeć ten film. Też juz to cuda ciągne :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Kurde - czternaście lat :!: [PS.Tyle co ja.] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...