ChrisG Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 No i wkoncu ludzie sie doczekali drugiej czesci MATRIXA premiera 15.05.03 bedzie sie trzeba wybrzc do kina.A jak uwas tez premiera jest ustalona ma 5 maja.Zwiastun jest spoko zapowiada sie dobrz.. A tppic dalem tutaj bo najwiecej ludzi tu stuka. Sorry za to!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 temat ni w pizde ni w oko na tym forum, ale film trza bedzie ogladnac.Co najlepsze kilk a dni po premierzew normalnym kinie film pojawi sie w Imaxie - na to tzrba poczekac.Pozdrawiam i milego lukania!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 To ja pójde do IMAXA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 temat ni w pizde ni w oko na tym forum, ale film trza bedzie ogladnac.Co najlepsze kilk a dni po premierzew normalnym kinie film pojawi sie w Imaxie - na to tzrba poczekac.Pozdrawiam i milego lukania!!!Taki film oglada sie tylko i wylacznie w KINIE!!! A z ciekawosci to kiedy w polsce go graja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Jeżeli chodzi o mnie to OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!! Ciekawe czy będzie przedpremierowy pokaz w bydgoszczy (multikino) i czy zrobią tak ja w przypadku Dwóch Wież czyli pierw puszczą Matrixa 1 a potem 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 zycze szczescia prze przemierze lotra 3 [powrot krola] :D 3x3 godziny OMG!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 obiecuje sobie i obiecuje ze nie ogladne go na divxie albo innym podlym vcd-q ale sadze ze wytrzymam .. do pojscia do kina aczkolwiek przsewiduje takie szturmy ze glowa mala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 temat ni w pizde ni w oko na tym forum, ale film trza bedzie ogladnac.Co najlepsze kilk a dni po premierzew normalnym kinie film pojawi sie w Imaxie - na to tzrba poczekac.Pozdrawiam i milego lukania!!! Nie kilka dni tylko dokładnie 3 tygodnie po premierze :cry: http://film.wp.pl/p/wiadomosc.html?id=52210 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Małe sprostowanie. Premiera jest 23.05.2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Małe sprostowanie. Premiera jest 23.05.2003 ale można się spodziewać pokazów przedpremierowych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Małe sprostowanie. Premiera jest 23.05.2003 ale można się spodziewać pokazów przedpremierowych :lol: No ale na pokaz przedpremierowy to mozna jechac do USA bo u nas w Polsce pokaz przedpremierowy jest w Wawie i w Poznaniu w Kinepolis. Ale watpie zeby ktos dostal na to bilety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Małe sprostowanie. Premiera jest 23.05.2003 ale można się spodziewać pokazów przedpremierowych :lol: No ale na pokaz przedpremierowy to mozna jechac do USA bo u nas w Polsce pokaz przedpremierowy jest w Wawie i w Poznaniu w Kinepolis. Ale watpie zeby ktos dostal na to bilety. może być przedpremiera np: w multikinie w przypadku Two Towers tak było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja najpierw obejrze nowego Matrixa w domu, a jak mi sie spodoba, to pójde na niego do kina z jakąś koleżanką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja najpierw obejrze nowego Matrixa w domu, a jak mi sie spodoba, to pójde na niego do kina z jakąś koleżanką :) eeeee :? dziwny tok myślenia :? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja najpierw obejrze nowego Matrixa w domu, a jak mi sie spodoba, to pójde na niego do kina z jakąś koleżanką :) ciekawy pomysl, biorac pod uwage ze 75% kolezanek nie trawi filmow w stylu matrixa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...