Dominik696969 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nie wiedziałem w którym to temacie wstawić wiec napisałem to tu :mur: Mam problem z oglądaniem filmów w internecie. Ścinaja mi sie na każdej stronie. Mam szykość internetu 1.3 mb neostrada. Co moze byc nie tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Poczekaj, aż załadują się do końca Oo Wejdź na speedtest.pl i zmierz szybkość. Wynik wklej tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik696969 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Czekam aż sie załaduje i dalej to samo. Wyniki testu to: Download: 1030 kbps Upload: 270 kbps IP: 83.4.186.179 Latency: 100 ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Podaj jeszcze, co masz w środku komputera i jakie masz zużycie procesora przy oglądaniu filmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik696969 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Windows Xp sp 1 intel celeron 668 mhz 512 mb ram 100% procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Kiedy ostatnio formatowałeś dysk twardy? Polecam to zrobić; powinno przyspieszyć (i tak starą i wolną już) jednostkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 100% prockaA ile masz jak nie oglądasz filmów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik696969 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 jak nic nie robie to koło 10/20 % a jak poruszam chociasz myszką to 30/60% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Sprawdź dysk na obecność bad sectorów. I sformatuj, jak wcześniej pisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik696969 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tylko że: 1. Zrobiłem format o to samo. 2. mój kuzyn ma takiego samego kompa jak ja, nawet troszke słabszego a mu sie filmiki nie ścinaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zamieńcie się dyskami, jeżeli macie możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik696969 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Niestety nie mamy moźliwości. A dają cos dyski twarde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiak Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Miałem coś podobnego. Mi się to stało jak spadł radiator z chipset'u i karta się tak jak by nadpaliła. Spróbuj z inna kartą. Powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Celeron to trochę słaby sprzęt na filmiki w przeglądarce. Sterowniki do karty graficznej masz wybrany przez Windows czy sam instalowałeś? Zmień tytuł wątku na bardziej dokładny, bo za "problem" może oberwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...