k2 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Mam możliwość zakupu klawiatury MT- 126 http://www.multistyk.com.pl/foto/mt126.jpg Jakie macie zdanie o tego typu? Czy to jest praktyczne? opłaca sie to wciagnąc za 130zł? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jak dla mnie pomysł wydania 130zł na klawiaturę to mocna przesada. Tymbardziej, że Twojemu sprzętowi bardziej przydałyby te złotówki. Choć przyznam - wygląda ładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ja bym ci odradzal cokolwiek z media-techu. jak chcesz mam klawiatorke z myszka dexxy radiowa do sprzedania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 8O 8O 8O Ale tandeta :lol: :lol: :lol: Dawno nie widziałem takiego syfku 8O 8O Odradzam brać ,,to coś". Z tego co wiem, to Mediatech robi szajs i w sklepach bardzo często są reklamacje na ten sprzęt. Radzę kupić już lepiej to, co ja mam: A4 Tech zestawik z myszką i klawiaturą bezprzewodową( radiowe wszystko). Bardzo wygodne, a i na serio dobre wykonanie. Tylko mysz ostro ciągnie prąd- radzę wyposarzyć się w ładowarkę i jak najleprze akumulatory. Zapłaciłem za wszystko coś 280 zł( w tym 160 za sprzęt- klawiatura+ mysz). Polecam, na serio! Mam to od prawie 3 tygodni i jak dotąd jest ok, tylko co tydzień muszę zmieniać akumulatory w myszce :? . Z kalwiatury jeszcze nie wyciagałem. Wejdź sobie na stronę www.simmtech.pl i szukaj. Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ..jest od innego modelu. Ten, co jest w sprzedarzy, ma normalny układ klawiatury, a myszka jest niebieska z szarymi kalwiszami- leprza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ..jest od innego modelu. Ten, co jest w sprzedarzy, ma normalny układ klawiatury, a myszka jest niebieska z szarymi kalwiszami- leprza. Czy chodzi ci o ten model? ma troche poranione klawisze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jeżeli nie jest Ci potrzebna koniecznie klawiatura bezprzewodowa to ja gorąco polecam Logitech DeLuxe Access 104 Keyboard od Logitecha, sam ją sobie niedawno kupiłem i jest zajeb... super :) Miękkie przyciski i piękny, prosty wygląd. Na WGK kosztuje 55 zetuff. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Firmy nie bede ocenial ale moge ocenic ergonomie, tragedia :) Osobiscie uznaje jedynie klasyczny rozklad klawiszy, coraz mniej spotykany. "Kocham" klawiatury ktore maja przycisk POWER zaraz nad kursorami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jeżeli nie jest Ci potrzebna koniecznie klawiatura bezprzewodowa to ja gorąco polecam Logitech DeLuxe Access 104 Keyboard od Logitecha, sam ją sobie niedawno kupiłem i jest zajeb... super :) Miękkie przyciski i piękny, prosty wygląd. Na WGK kosztuje 55 zetuff. Nie lubie tej klawiatury, kształt mi nie odpowieda. Za te te nowe logitechy sa naprawe wypasione [no moze triche za duzo bajerów] ale cena.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jeżeli nie jest Ci potrzebna koniecznie klawiatura bezprzewodowa to ja gorąco polecam Logitech DeLuxe Access 104 Keyboard od Logitecha, sam ją sobie niedawno kupiłem i jest zajeb... super :) Miękkie przyciski i piękny, prosty wygląd. Na WGK kosztuje 55 zetuff. Nie lubie tej klawiatury, kształt mi nie odpowieda. Za te te nowe logitechy sa naprawe wypasione [no moze triche za duzo bajerów] ale cena.... Hehe, jak bym sobie kupił zestaw Logitech Cordless Desktop Optical za 500pln. to by mi było szkoda przycisków naciskać :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...