860lacov Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) Mam płytkę zgraną do formatu ogg. Mam w domu głośniczki 5.1 Kiedy włączam sobie z pliku playlisty to dźwięk leci na wszystkich głośnikach. Niestety kiedy przewijam myszką do połowy utworu to leci tylko z przednich głośników. Wystarczy wtedy, że wcisnę strzałkę w prawo bądź w lewo i znów gra na wszystkich. Podobnie jest z przeskakiwaniem utworów. Kiedy piosenka się kończy i leci następna to jest ok, ale jeśli użyję skrótu B to leci znów na przednich. Podobnie jest z mp3 i aac. Obronił się tylko Flac i chętnie bym przy nim został, ale mój aktualny dysk nie pozwala na takie przyjemności. Sprawdzałem też pliki kompresowane innym programem i jest to samo. p.s. Podpowiedzi typu wywal winampa i zainstaluj foobara do niczego mi się nie przydadzą. Edit. Z ciekawości wrzuciłem pluginy z Winampa 5 do 2.83. Wszystko działa jak należy, jednak ciekaw jestem co powoduje ten błąd w 5 Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...