Skocz do zawartości
Chearah

Daytek 755df Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam monitor Daytek 755DF. (wiem że stary) Ale mam z nim jeden mały problem. W grach np. w CS w ciemnych miejscach jest bardzo ciemno (u mojego kolegi jest jaśniej) i prawie wogle nic nie widać. Temperatury kolorów na 100%, brightness 100%, contrast 60% (w monitorze). Co zrobić :(

PS:Nie wiem czy to tak musi być ale gdy jestem na pulpicie itp to w opcjach monitora pisze na dole coś tam 68.6KHZ 85Hz a jak w CS to 48.3KHz 60Hz ???

Proszę o pomoc @@@@

@edit

To są moje sterownik: http://download.driverscollection.com/driv...s/daytek_20.exe

Edytowane przez Chearah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Mam monitor Daytek 755DF. (wiem że stary) Ale mam z nim jeden mały problem. W grach np. w CS w ciemnych miejscach jest bardzo ciemno (u mojego kolegi jest jaśniej) i prawie wogle nic nie widać. Temperatury kolorów na 100%, brightness 100%, contrast 60% (w monitorze). Co zrobić :(

PS:Nie wiem czy to tak musi być ale gdy jestem na pulpicie itp to w opcjach monitora pisze na dole coś tam 68.6KHZ 85Hz a jak w CS to 48.3KHz 60Hz ???

Proszę o pomoc @@@@

@edit

To są moje sterownik: http://download.driverscollection.com/driv...s/daytek_20.exe

Bosze! wywal tego rentgena na śmieci!

lepsze monitory widziałem na śmietniku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CS to 48.3KHz 60Hz ???

Popieram, wywal go, lepszy crt mozesz wyrwac nawet za jakies 30 zeta z allegro (za tyle poszedl moj dawny samsung). Swoja droga granie w 60 hz to niezly hardocore, odpal sobie jakis program w rodzaju refreshlocka zeby miec w miare wysokie odswiezanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi