Skocz do zawartości
LuKe

Multimo To Kpina!

Rekomendowane odpowiedzi

Musialem napisac ten topik bo juz mnie krew zalewa normalnie!!

mam radiowke, chcialem se zmienic na multimo bo szybszy i tanszy to zem sie wkopal w wir przeciaganych, odrzucanych wnioskow do tego wolne dzialanie tego calego systemu jakim jest multimo...

umowe podpisalem 2 marca teraz jest 6 kwietnia a dalej netu z multimo nie mam, koles w punkcie powiedzial ze do dwoch tyg to gora ze sie czeka....to byl jakis zart?

po dwoch tyg od zawarcia umowy dzwonie jaki mam status zamowienia a baba mi odpowiada ze jeszcze nie wyslali papierow do TP, zasmialem sie odlozylem slochawke... dzwonie po 3 tyg baba mowi ze odrzucony zostal wniosek bo TP wysylalo mi rachunki za tel na stary adres a ja teraz mam nowy, oczywiscie odwiadczenie ze zmiana adresu zostalo wyslalne z umowa do wawy ...ciekawe co sie stalo ze multimo tego nie wyslalo do TP albo sie zgubilo po drodze (gdybym nie zadzwonl nikt by mnie niepoinformowal ze stastu stoi w miejscu bo nie maja oswiadczenia! moglbym czekac miesiacami...)

no coz mowi baba zebym orginal oswiadczenia wyslal na adres wawy siedziba multimo, wyslalem ...teraz po 10 dni od wyslania dzwonie czy to oswiadczenie doszlo baba mowi ze nie, SZOK se mysle i jeszce dodaje ze swieta sie zblizaja to moga byc opoznienia w poczcie...mysle se jakie qwa swieta skoro to ja wyslalem 10 dni temu

....po swietach zadzwonie jak nic sie w tej sprawie nie ruszy to podziekuje tym sciach!....

a wy ile czekaliscie na neta??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi