tukamon Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Prosze nie bic, moze jakis ulomny jestem i szukajka to zbyt duze wyzwanie dla mnie, ale nie znalazlem podobnego tematu ani nic pomocnego. Tak wiec proponuje zaczac temat o gdzie ktos pomoze zblakanej duszy znalezc najlepszy program do danego zadania. Pozwole sobie zaczac :D : Poszukuje programu ktory uprzatnie mi ikonki w trayu. Mam ich ze 3kg i automatyczny cymes windowsa sobie z nimi nie radzi, potrzebuje jakiegos ukrywatora albo czegos co zrobi mi wertykalna liste gdy najade myszka na ten program, nie wiem, cokolwiek co ukryje mi te (cenzura) ikony od Bog wie czego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie potrzeba żadnej aplikacji. Wystarczy elementarna wiedza nt funkcji danego programu/aplikacji oraz odpowiedź samemu sobie czy to mi naprawdę tam potrzebne. I nagle w oka mgnieniu znika 60% zalegających ikonek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No to lecim po kolei, gwiazdka co przydaloby sie ukryc: *visual studio - potrzebne, bo ciezko sie klepie projekt bez IDE *norton internet security - no comment *wifi - jak wyzej gg,skajp,msn - potrzebne zeby z ludzmi sie porozumiec *opera - to akurat jakos mozna wylaczyc (chyba) *windows apdejter - mam legalnego windowsa i za chiny ludowe po zainstalowaniu wszystkich apdejtow zawsze cos trzeba jeszcze *blizz downloader - no to mozna wylaczyc akurat *kabel sieciowy - robie za AP, nie moge wylaczyc, a windows powinien ukryc, ale tego nie robi *truecrypt - powinien byc ukryty, ale nie jest zuzycie proca - przydaje sie wiedziec, kiedy program sie zapetla *blutorcz - jak wywale program to wifi nie dziala ( :blink: ) *demon tools - powinien byc ukryty, ale nie jest *nvidia - jak wyzej *dumeter - jw glosnik - tego zioma chce miec pod reka *dziwny program od wifi - przydaje sie jak chce miec wifi Juz nie bede wspominal o rzeczach ktore sa ukryte, bo szkoda literek. Po prostu niektorzy musza miec troche programow odpalonych, bo albo sprzet nie dziala albo zwyczajnie sa potrzebne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ikonka Opery pojawia się w trayu jak używasz jej jako klienta poczty lub korzystasz z czytnika RSS i nie można jej usunąć.. Windows normalnie ją ukrywa jeśli zaznaczysz 'Zawsze ukryty'. Tak samo w przypadku Daemon Toolsa. Nie wiem czy potrzebna Ci jest Nvidia, ale wystarczy, ze klikniesz PPM i wyłączysz a już się nie pojawi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ikonka Opery pojawia się w trayu jak używasz jej jako klienta poczty lub korzystasz z czytnika RSS i nie można jej usunąć.. Windows normalnie ją ukrywa jeśli zaznaczysz 'Zawsze ukryty'. Tak samo w przypadku Daemon Toolsa. Nie wiem czy potrzebna Ci jest Nvidia, ale wystarczy, ze klikniesz PPM i wyłączysz a już się nie pojawi.. Whoa, medal dla Ciebie, gdyz odkrylem magiczne wlasciwosci "Dostosuj powiadomienia". Wielki buziak i niech bozia w dzieciach wynagrodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 gg,skajp,msn - potrzebne zeby z ludzmi sie porozumiec to wszystko zastepujemy : Miranda IM 2 ikonki odpadaja *nvidia - jak wyzej --> mzna wylaczyc w msconfig a ogolnie to : start-->panel sterowania -->pasek zadan i menu start --> ukryj nieaktywne --> dostosuj pozmieniac czesc z traya na : zawsze ukryte ot szybko i sprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 a nie próbowałeś moze rozciągnąć paska na 2 poziomy? Ja mam np na 3 i da się żyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...