Skocz do zawartości
paulina25

Czy Jest Spolszczenie Dodrukarki Brother Mfc-465cn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam prosbe kupilam drukarke firmy Brother MFC-465CN ale w hiszpani a ta niema polskiego jezyka poprostu nieda rady zmienic na polski jezyk.Czy wie ktos moze czy istnieje spolszczenie do tej drukarki,jezeli tak to gdzie i czy mozna je zainstalowac do drukarki bardzo ale to bardzo prosze o pomoc bede bardzo wdzieczna.Z Gory Bardzo Dziekuje i pozdrawiam

Edytowane przez paulina25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za podpowiedz a moglbys mi prosze jeszcze podpowiedziec co mam wybrac i co mam zrobic po sciagnieciu zeby to zaczelo dzialac gdzie moglabym to wrzucic bo dla mnie to czarna magia i niemam pojecia podpowiedz mi prosze z gory bardzo dziekuje.Ale najpierw prosze powiedz mi ktore mam zainstalowac sa trzy 1.Full Driver & Software Package 2.Add Printer Wizard Driver 3.WHQL certified Printer Driver & Scanner Driver i sa takie trzy pilki do zainstalowania i wszystkie sa po polsku tylko niewiem co mam wybrac i zainstalowac i co zrobic po zainstalowaniu zeby to dzialalo bardzo prosze pomoz mi w tym dziekuje i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli masz window xp to ściągnij TO

a jak masz viste, ściągasz TO

W obu przypadkach po otwarciu linków które podałem wyskoczy strona, na której musisz kliknąć "I Accept" i wtedy rozpocznie się pobieranie.

Jak już sie ściągnie to musisz to po prostu zainstalować. (kliknąć 2 razy na plik który się ściągnął, potem ciągle klikać na "Dalej" lub "Next"

Ps. i popracuj nad pisownią bo ciężko czyta sie twoje teksty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi