ed20 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 http://www.e-megasport.com/product_info.ph...ox-Rivalry.html myslalem nad czyms takim co myslicie? Najlepiej cos bialego/kremowego... Boje sie bo przy zblizeniu zdjecia to nie jest tak jakby gladka skora i mysle jak pozniej bedzie z myciem ich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tu masz temat o butach... btw. shoxy są dla dresów ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed20 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tu masz temat o butach... btw. shoxy są dla dresów ^^ czemu niby dla dresow? tamten temat jest zbyt ogolnikowy :/ pisza o glanach, made in china itp a ja mam konkretne wymagania firmowe, jasne, "niskie" adidasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Adadasie dla dresów. Poza tym masz od tego już utworzony temat. Tam możesz się dowiedzieć różnych ciekawych rzeczy podając konkretne wymagania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) czemu niby dla dresow? tamten temat jest zbyt ogolnikowy :/ pisza o glanach, made in china itp a ja mam konkretne wymagania firmowe, jasne, "niskie" adidasy lol, a myslisz ze ta twoja karykatura buta to gdzie zostala uszyta? 8O Chiny albo Vietnam moj drogi. Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed20 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) lol, a myslisz ze ta twoja karykatura buta to gdzie zostala uszyta? 8O Chiny albo Vietnam moj drogi.lol a nie pomyslales ze piszac made in china mysle o butach marki noname? LOL LOL lOl LoL LOl (jestem super bo pisze lol)8O to ze w chinach jest produkowane nie znaczy ze jest zle przeszukalem chyba wszystkie strony mozliwe i nie moge nigdzie dostac bialych shoxow w rozmairze 44 z czerwona lub niebieska podeszwa (sznurowane)... :/ Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez ed20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed20 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 puma drift cat 2 ze znaczkiem ferrari z tylu? co o nich myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 puma drift cat 2 ze znaczkiem ferrari z tylu? co o nich myslicie? karykatura buta Od siebie mogę dodać że 'to' nie wygląda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed20 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) a co wam sie podoba Nike Dunk 8O? a moze PUMA FURIO Edytowane 10 Kwietnia 2009 przez ed20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No właśnie, powinieneś chyba kupić takie jak się Tobie podobają! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Kup jakieś Nike dunk, Air force 1, vandal, air jordan 1, adidas attitude hi, adidas conductor, reebok sir jam, reebok reverse jam. Ja gustuję w takich, rozejrzyj się za nimi może się spodobają. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOCHAM SYNTHOL Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Kup jakieś Nike dunk, Air force 1, vandal, air jordan 1, adidas attitude hi, adidas conductor, reebok sir jam, reebok reverse jam. Ja gustuję w takich, rozejrzyj się za nimi może się spodobają. 8O kolejny fashion victim ze spaczonym gustem zywcem wyciagnietym z you can dance? :< @op, na ss09 kup sobie jakies plimsolle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 (edytowane) kolejny fashion victim ze spaczonym gustem zywcem wyciagnietym z you can dance? :<Toś doj*bał, każdy nosi to co mu się podoba a o gustach się nie dyskutuje. Edytowane 11 Kwietnia 2009 przez westsajd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 myslisz ze ta twoja karykatura buta to gdzie zostala uszyta? 8O Chiny albo Vietnam moj drogi. moja karykatura zajebiscie wygodnego buta byla uszyta w rumuniii a firma jest z wloch 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ok, ale jaki to ma zwiazek z tymi shoxami? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed20 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 shoxow i tak nie ma chociaz to zarabisty but 8O ale to stara kolekcja i nie ma nigdzie roz44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...