Skocz do zawartości
ed20

Buty Do 300zl

Rekomendowane odpowiedzi

ed20 napisał(a):

czemu niby dla dresow?

tamten temat jest zbyt ogolnikowy :/ pisza o glanach, made in china itp a ja mam konkretne wymagania

firmowe, jasne, "niskie" adidasy

lol, a myslisz ze ta twoja karykatura buta to gdzie zostala uszyta? 8O Chiny albo Vietnam moj drogi. Edytowane przez Jin*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jin* napisał(a):

lol, a myslisz ze ta twoja karykatura buta to gdzie zostala uszyta? 8O Chiny albo Vietnam moj drogi.

lol a nie pomyslales ze piszac made in china mysle o butach marki noname? LOL LOL lOl LoL LOl (jestem super bo pisze lol)8O

to ze w chinach jest produkowane nie znaczy ze jest zle

przeszukalem chyba wszystkie strony mozliwe i nie moge nigdzie dostac bialych shoxow w rozmairze 44 z czerwona lub niebieska podeszwa (sznurowane)... :/

Edytowane przez ed20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Black_war napisał(a):

Kup jakieś Nike dunk, Air force 1, vandal, air jordan 1, adidas attitude hi, adidas conductor, reebok sir jam, reebok reverse jam. Ja gustuję w takich, rozejrzyj się za nimi może się spodobają. 8O

kolejny fashion victim ze spaczonym gustem zywcem wyciagnietym z you can dance? :<

@op, na ss09 kup sobie jakies plimsolle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KOCHAM SYNTHOL napisał(a):

kolejny fashion victim ze spaczonym gustem zywcem wyciagnietym z you can dance? :<

Toś doj*bał, każdy nosi to co mu się podoba a o gustach się nie dyskutuje. Edytowane przez westsajd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi