Skocz do zawartości
MaroniS

Jak się robi pliki .PDF ??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie " jak zrobić i jakim programem z pliku .txt plik .pdf ?? " posiadam program Adobe Acrobat 5.0 i wraz z nim Acrobat Distiller 5.0 i jak probuje zrobic po przez przeniesienie pliku do Acrobat Distiller 5.0 to sie wysypuje i jest error.. robi sie plik txt w ktorym jest napisane

"%%[ Error: undefined; OffendingCommand: ĐĎࡱá ]%%

%%[ Flushing: rest of job (to end-of-file) will be ignored ]%%

%%[ Warning: PostScript error. No PDF file produced. ] %% "

czy ktos z was wie jak zrobic plik pdf ? a jak nie w acrobacie to w innym programie..

z gory thnx za kazda info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ostatnim Chipie jest fajny programik tylko że w wersji demo i dopisuje do stron swoje logo, ale jak komuś to nie przeszkadza to polecam.

mi chodzi konkretnie o program w ktorym bede mial mozliwosc zrobienia sobie z txt pliku pdf..

no to co za problem?

otwierasz plik textowy, wybierasz opcje drukuj, póxniej w opcjach drukowania wybierasz drukarke "adobe distiler" i bierzesz drukuj, w miedzyczasie pyta sie o ściezke gdzie ma zapisać plik pdf

czy to takie trudne ???????????

poza tym było już o tym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ostatnim Chipie jest fajny programik tylko że w wersji demo i dopisuje do stron swoje logo, ale jak komuś to nie przeszkadza to polecam.

mi chodzi konkretnie o program w ktorym bede mial mozliwosc zrobienia sobie z txt pliku pdf..

no to co za problem?

otwierasz plik textowy, wybierasz opcje drukuj, póxniej w opcjach drukowania wybierasz drukarke "adobe distiler" i bierzesz drukuj, w miedzyczasie pyta sie o ściezke gdzie ma zapisać plik pdf

czy to takie trudne ???????????

poza tym było już o tym

oooooo wlasnie i o to mi chodzilo... pierwszy raz sie z tym spotkalem sie dlatego postanowilem napisac to na forum.. i jak widac mozna odpowiedziec bardzo zrozumiale... elegancko dziala :) dzieki za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie można poszukać na forum bo nie dawNO BYŁO O TYM.

jasne ze mozna bylo tyle ze o ele szybciej otrzymalem odpowiedz a zalezalo mi na czasie bo koncze prace dyplomowa.......wiec nie wiem po co "gupio" sie pytasz. jeszcze raz dzieki dla kolesia ktory mi sensownie odpowiedzial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi