Skocz do zawartości
Zenfist

Thermolab Baram - Pogromca True?

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekaw co myślicie o nowym radiatorze na CPU nowej koreańskiej firmy Thermolab... Z recenzji Thermolab Baram, które można znaleźć w sieci zapowiada się ciekawy cooler o wydajności Thermalright Ultra-120 a prawie 100zł niższej cenie. Jednak cena to nie wszystko :wink: Jak myślicie - mają szanse?

linki do recenzji w sieci:

www.silentpcreview.com/article895-page1.html

www.legionhardware.com/document.php?id=799&p=3

www.overclockersclub.com/reviews/thermolab_baram/5.htm

www.dexgo.com/index.php?site=artikel/view.php&id=360&rubrik=Hardware&seite=8

Edytowane przez Zenfist

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłodzenie jest bardzo przeciętne... ;) Przereklamowane i to mocno. Nic specjalnego i do tego NAPRAWDĘ słaby montaż;)

A co do ceny to 40 zł taniej, a nie 100 zł taniej;) Tak dla sprostowania... :P

Edytowane przez COOLINGpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testowałem i wypada znacznie słabiej;) Zdecydowanie mi nie przypadł do gustu, ani to wydajne, ani to ładne, ani to wygodne;D

Oczywiście jest to moje zdanie i będę odradzał to chłodzenie;)

Edytowane przez COOLINGpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mi się śmiać chce, trochę jestem zniesmaczony. Powinno się ograniczyć ilość agitatorów sklepów internetowych na forum, bowiem coraz częściej dyskusja sprowadza się do darmowej reklamy.

Lepiej jak pisza jawnie pod jednoznacznie kojarzacym sie nickiem nizby mieli rejestrowac fake konta i robic partyzantke.

edit: @cooling.pl - mi to nie przeszkadza.

Edytowane przez Michaelius

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady nie jest tak źle, chyba aż tak wam nie przeszkadzamy??:) Mimo wszystko (na pewno mogę to powiedzieć w moim imieniu, i po tym co czytałem Zenfist podobnie się zachowuje) staramy się pomóc, i na pewno nie doradzimy źle tylko dla tego, że nam zależy na sprzedaży. To już szybciej nic nie powiemy, jak nie będziemy mieli co polecić z naszej oferty:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi