Outlander18 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam Szukam zasilacza do takiego zestawu Mobo: DFI DK P-35 T2RS Procesor : Intel Core 2 Duo E8400 Pamięc 2x2gb OCZ Titanium Grafika Gigabyte 8800gts 512 Dysk: 2x Sasmung F1 320gb Wcześniej miałem Zasilacz BQ Dark Power Pro 550W ,ale niestety był 2-3 razy w naprawie. Ostatnio jak go zaniosłem to panowie ze sklepu coś z tym zasilaczem zrobili i teraz maja mi oddać 365zł za ten zasilacz(btw. może ktoś potrzebuje kabelki od tego zasilacza?, bo mam całe pudło kabli od tego BQ). Szukam czegoś w granicach 350zł albo taniej. Aha jeden warunek - musi być cichy, bardzo cichy :P Pozdrawiam Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez Outlander18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 BeQuiet StraightPower E6 450W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Po tych przejściach pewnie Be Quiet odpada... Dobry będzie Enermax Pro82+ 425W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Wada pojedynczej sztuki... Taka zawsze się trafi. Mój bq! pracuje bez zarzutów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zależy co dla ciebie znaczy cichy, OCZ Stealth Stream. Może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander18 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 BeQuiet StraightPower E6 450WBQ już raczej podziękuje :] Po tych przejściach pewnie Be Quiet odpada... Dobry będzie Enermax Pro82+ 425W. Ten Enermax całkiem spoko, tylko 425W wystarczy ? Wada pojedynczej sztuki... Taka zawsze się trafi. Mój bq! pracuje bez zarzutów.To nie była wada pojedynczej sztuki tylko cała seria była wadliwa, w temacie o tych zasilaczach parę osób miało identyczny problem jak mój. Zależy co dla ciebie znaczy cichy, OCZ Stealth Stream. Może?Kumpel ma OCZ 500W(tylko nie pamiętam jaki model) i jak dla mnie to był głośny zasilacz. a może coś firmy Topower ?? może ktoś ma taki zasilacz ? http://www.pc-tuning.pl/Topower+SilentEZ+450W_p962.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ten enermax spokojnie wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ten Enermax całkiem spoko, tylko 425W wystarczy ? No pewnie, że starczy, inaczej bym go nie polecał... Sam bym go brał, chętnie wymieniłbym swojego szefa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander18 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ok to raczej kupie tego Enermaxa :) A jeszcze mam takie pytanie co do tego Topower on jest trochę tańszy i ma odczepiane kable, ktoś wie jak u niego z głośnością ? andrew777 ty masz chyba ten zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mam wersje 400W i jest niesłyszalny, ale na razie jestem bez żadnej karty graficznej wiec nie wiem jak przy większym obciążeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...