Kriss345 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 witam zamierzam kupić pamiatki tylko jeszcze nie wiem czy 1 gb czy 2 gb mam 2 sloty na ram i czy kupic 1 gb zeby pracowaly w duelu ?? chodzi mi przewaznie o to zeby pograc w GTA4 wiadamo ze nie pogram na wysokich detalach ale na ktorych pamiatkach ebdzie lepiej chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dual praktycznie nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 IMO 2GB, to min. Pojawiły się już i kości 4GB : http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=18043. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 czyli lepiej dokupić 2 gb bo te 4 gb co miquel odpadają za drogie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jeżeli za drogo, no to oczywiście lepiej 2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 te 4gb mi sie nie oplaca bo mam na plycie max 4gb to lepiej kupic 2x2gb niz 4 gb w jednej kosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 imho. lepiej kupic jedną kość 2gb , bo w przyszłości mozna sobie dokupic druga. A tak jak pisali poprzednicy dual praktycznie niewiele daje i nie warto dla niego blokować możliwości rozwoju. 2GB ram na obecne czasy to minimum ( chyba że jako OS jest Vista to i 4 będą niewystarczające - dziekujemy Ci MS ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...