Skocz do zawartości
Kamil>>>

Koniec komputera, pomuzcie bo go rozjeb....

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem, w pewnej chwili zniknely mi DVD i RW z moj komputer. Napedy sa dobre bo dzialaja w Dosie. Bios jest ustawiony standardowo. Sprawdzalem komputer programami:

Norton AntiVirus 2003(+update najnowszy)

Norton Utilites 2002

Ad aware 6.0

RegCliner

I nic...

W menadzeze uzadzen jest cos takiego: Pierwszy kontroler i drugi ma to samo:

"to urzadzenie jest nie obecne w komputerze albo nie pracuje poprawnie..."

(code 10)

Sprawdzalem polaczenia w kompie i wszystko jest dobrze, zainstalowalem ASPI i <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>lone guwno nie chce dzialac. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

usun z systemu kontrolery, na ktorych podpiete sa napedy cd i przeladuj kompa... windows powinien sam odszukac poprawnie napedy tylko sprawdz czy masz na HD albo na cd instalacyjna wersje windy zeby nie bylo niespodzianek ;)

no chyba ze cos wczesniej sam namieszales

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Format c: i poklopocie :D

masz racje :P jesli to czytniki LG zgadłem?? pytam sie grzecznie jesli tak to na bank tylko formac C: bo inaczej masz wałka urzadzenia juz niewróca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi