CorrupteDeK Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam. Mam problem z dobraniem dobrego routera. Otóż potrzebuję router, którym podłączyłbym xBox'a kablem i dwa kompy bezprzewodowo/jeden przewodowo drugi bezprzewodowo. Najprawdopodobniej będę miał do dzielenia Neo lub Netię bądź Orange Freedom. Mam 300 zł na router. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 oczywiscie przeczytales temat powyzej "Jaki Router Kupić ?" i w zadnym wypadku nie znalazles odpowiedzi na swoje pytanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CorrupteDeK Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 oczywiscie przeczytales temat powyzej "Jaki Router Kupić ?" i w zadnym wypadku nie znalazles odpowiedzi na swoje pytanie ? Czytałem pierwszą stronę, ale nic nie znalazłem o xBoxie. Miałem wcześniej router, który świetnie działał z kompami, a nie chciał współpracować z xBoxem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...