Skocz do zawartości
Kahless

Jaka pamiec kupic???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jade do USA i mam zamiar przywiezc sobie nieco RAMu.

Upatrzylem sobie 512 mega kingstone`a hyper X cl=2

newegg.com chce za nia 78 $ ale widzialem juz wyprzedaz i mieli ja o 10 $ taniej.

druga opcja to KINGSTON KVR333X64C25/512 512MB CL 2.5(64 $)

Oplaca sie dolozyc i kupic hyper X??

P.S.Zna ktos jakas strone ktora porownalaby ddr 266 i 333.Interesuje mnie przyrost mocy po wymianie na szybsze.

Kahless

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po mojemu najlepsze pamięci jakie tera można qpić to GeILe Ultra Platinum 433 CL2 za 60$ na newegg.com Kingstony HyperX 433 są od nich gorsze i droższe. Dobre też są OCZe PC 3500 EL ale kosztują juz pod 70$. Ja jestem zdecydowany na 100% na te GeILe i właśnie kombinooje jak je zdobyć :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem dlaczego nikt nie bierze pod uwage pamieci TwinMOS'a, ja bym sobie wlasnie takie kupil TwinMOS PC-3200 kości: M.tec 0312D TTD7608F8E8E50B. Moj wybor potwierdza link z mojego postu powyzej,polecam rozwazyc ta sprawe. Nie wiem tylko jak wypadaja w porwananiu z OCZe PC 3500 EL. Jesli ktos ma blizsze info,to link mile widziany!!! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem dlaczego nikt nie bierze pod uwage pamieci TwinMOS'a, ja bym sobie wlasnie takie kupil TwinMOS PC-3200 kości: M.tec 0312D TTD7608F8E8E50B. Moj wybor potwierdza link z mojego postu powyzej,polecam rozwazyc ta sprawe. Nie wiem tylko jak wypadaja w porwananiu z OCZe PC 3500 EL. Jesli ktos ma blizsze info,to link mile widziany!!! :lol:

Koleś chce se qpić pamięci w USA, i wcale mu się nie dziwie- można spokojnie zaoszczędzić 100zł na kości, ale w stanch raczej TwinMOSy sa mało popularne :roll: :? Na newegg.com niema żadnych, jedyny sklep gdzie znalazłem TwinMOSy to memoryx.com, 466 kosztują tam 73$ za 256MB 8O Za tą cenę można mieć sprawdzone OCZ 3500 EL które przy 3.1V na CL2.5 potrfią biegac na 240-250. Poza tym mają wieczysta gwarke, TwinMOSy nie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też sie popisze pod TWinMOsami 

Ewentualnie hyperX

Nawet te najlepsze Hyperki 433 wypadają kiepsko na tle GeILi 433 Platinum albo OCZy 3500. W dodatku są dosyć drogie- kosztują ~70$ a GeILe można miec za 60$. Tu macie sporo reck, żeby nie było że gadam od żeczy.

Kahless :arrow: Jeśli te pamiątki mają śmigac na 8RDA, to lepiej weź te OCZe bedą trochę droższe (~70$) ale będziesz miał pewność że Ci się nie pogryzą z płytką. Wydajnościowo (podkręcalnościowo ;) ) są nawet trochę lepsze od GeILi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...