LuKe Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witajcie zdarzylo sie cos okropnego, przez przypadek miotla ryslem sobie mojego lcdka nec 20wgx2, rysa jest na srodku ekranu na allegro znalazlem paste do lcdka http://allegro.pl/item597506744_pasta_pole..._najtaniej.html czy ona pomoze? czy moze zaszkodzi? dodam wazna rzecz ze moj lcdk ma szybe!, nie jest matowy... rysa ma ok 1cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 człowieku... wyluzuj, to tylko przedmiot. Wcześniej czy pózniej cos sie porysuje, uszkodzi, podrapie itp. co zrobisz jak bedziesz mial samochod albo mieszkanie za kilkaset tysięcy i coś zadrapiesz? Ja bym nigdy nie uzyl zadnego syfu do polerowania matrycy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 dla mnie ekran to podstawa i musi blyszczec samochod moge miec poobijany, mieszkanie porysowane.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jak nie widać rysy, nie przeszkadza w pracy to ja bym to tak zostawił. Niewierze w tą magiczną pastę ale 10 zł to w końcu nie dużo, możesz sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Mam podobny 'problem' Moze nie jest wielki i bardzo uciazliwy ale jednak potrafi denerwowac przy czytaniu na jasnym tle itp. Zrobila mi sie ryska (naszczescie mala i przy prawej krawedzi). U mnie sytuacja o tyle lepsza (chyba) ze mam matowa matryce (w razie polerowania na co pewnie sie nie zdecyduje). Da sie cos z tym zrobic? Pisze tego posta i juz mnie denerwuje ta rysa... zaleznie od kata patrzenia zmienia kolory i 'intensywnosc przeszkadzania' Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 uwaga miałem tą pastę i to nic nie działa,czyściłem nią LCD w telefonie i rysa się powiększyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 aha no tos mnie zachecil do kupna :blink: czyli lepiej to zostawie, bede musial z tym jakos zyc, moze zmienie mojego neca na model wyzszy 24cale tylko zdeka on kosztuje prawie 2,5 tysiaka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 za tyle to już della 24" dostaniesz na spva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...