jareqsz Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Planuje kupić monitor 22''-24'' w rozdzielczości FullHD. Ponieważ nie za bardzo orientuje się w tym temacie proszę was o sugestie i porady dotyczące wyboru nowego monitora. Suma jaka mogę przeznaczyć na kupno to ok. 1000zł. Myślałem o tym modelu LG W2261V-PF ponieważ jak na tę cenę ma przyzwoite parametry, nie wiem tylko jak u LG jest z matrycami czy są przyzwoite? A może jednak wybrać jakiegoś Samsunga? bo słyszałem ze ta firma oferuje całkiem przyzwoite matryce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) Kliknij mnie - przeczytaj sobie ten topic , tak gdzies od polowy mysle, ciekawa lektura pomoze duzo zrozumiec (mi pomoglo ;)) jest jeszcze podobny temat o 22' . Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...