Skocz do zawartości
ath

Pro Evolution Soccer 2010

Rekomendowane odpowiedzi

To jakiś noob poziom trudności, bo przeciwnik nawet nie raczy atakować i można robić akcje takie, jakie się nam wymarzą. :)

No, poziom przeciwnika to Top Player, a że nie raczy atakować to może wynika z tego że nie może dogonić zawodników mojej drużyny, lol. Tak ogólnie zauważyłem że w Master League mecze rozgrywa się o wiele prościej niż jakieś mecze "zwykłymi" drużynami, tj. drużynami z oryginalnymi, aktualnymi składami. Tą drużyną którą aktualnie gram taki finał "Czanpions Lig" wygrywam bez większych problemów gdzie drużyna przeciwna wyprowadza może 2-3 składne akcje... W sumie, nudne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram drużyną nie wiem jaką nawet - dopiero zacząłem pierwszy sezon nią grać - strasznie słaba i to mi się podoba i wyeliminowałem z pucharu Barcelonę lekko jak się da, a w finale z Valencia to jest koszmar normalnie nie idzie wygrać tego meczu - się uparłem tak na niego, że muszę wygrać a tu nie mogę :( Może ktoś chce save i się pobawić. Poprzednio grałem Barceloną i wszystko wygrałem co możliwe oczywiście na Top Player, ale nie o to chodzi, żeby łatwo wygrywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram drużyną nie wiem jaką nawet - dopiero zacząłem pierwszy sezon nią grać - strasznie słaba i to mi się podoba i wyeliminowałem z pucharu Barcelonę lekko jak się da, a w finale z Valencia to jest koszmar normalnie nie idzie wygrać tego meczu - się uparłem tak na niego, że muszę wygrać a tu nie mogę :( Może ktoś chce save i się pobawić. Poprzednio grałem Barceloną i wszystko wygrałem co możliwe oczywiście na Top Player, ale nie o to chodzi, żeby łatwo wygrywać.

No poka tego sejwa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, że nie udało się wygrać :) No wybrałem drużynę najsłabszą jaką widziałem i w miarę sobie nimi radze. Dziwne, że Barce łatwo wyeliminowałem w półfinale, a kurcze w finale Valencia to jak mur berliński.

Może ktoś inny się skusi pograć? :D I proszę o komentarze.

EDIT: Widzę, że Ty również nie wygrałeś (tylko w karnych). Ja teraz zakońcyzłem z wynikiem 3:2 (przegrałem), ale komputer chyba sobie jaja robił, gdyż mój bramkarz wpuścił takie bramki, ze to na youtube się należało, ale nie chciało mi się już zapisywać, gdyż byłem załamany!

Edytowane przez pcmax

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no wygrałeś :) Ale chodzi mi o strzelenie przeciwnikowi w meczu o co najmniej jednego gola więcej. Nie mniej jednak i tak doceniam Twoją wygraną. Jak oceniasz poziom trudności tego spotkania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chętnie spróbuję, tylko prosiłbym o wrzucenie gdzie indziej tego pliku, bo nie mam konta na rs.

edit:

Już nie trzeba : )

edit2:

0:1, za czwartym razem ; P : ) ale miałem dość dużo szczęścia, w 90 min. po wolnym przed moim polem karnym [kosiłem już jak leci :lol: :D :wink: ] zaliczyłem kolejno po lewym i prawym słupku po dobitce :D A co do wrażeń, to zawodnicy tej drużyny ledwo biegają :D ale ja na szczęście preferuję mocno pozycyjną grę po ziemi, tylko brakowało zdecydowanie 'mocy' przy kontrach :wink: szczególnie, że ci boczni napastnicy dość niemrawi / :

http://rapidshare.com/files/317795806/PES2010_ML03.bin.html

Edytowane przez metal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas zabawić się w archeologa. Gra ktoś jeszcze w PES'a? Jaki mod, patch na wszystkie składy polecacie? Co warto wrzucić?

Dziękuję za szybki odzew w temacie, dawno nie gralem w żadną grę na PC, mam trochę czasu to jakiś puchar zagram ;).

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ath, poziomych? Bo jeśli o to chodzi, to wystarczy odznaczyć w ustawieniach wyświetlania 'LB', a tak to w kitserverze można sobie ustawić rozdzielczość jaką się chce, to samo z proporcjami obrazu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi