Skocz do zawartości
hxcmaniek

Problemy Z Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z grafika. Przed zainstalowaniem nowych sterownikow pod GTA4 wszystko chodzilo dobrze, teraz mam juz ktores z kolei nowe i problem nie znika. Dotyczy wszystkich gier ktore wczesniej chodzily ok. Problem tkwi w zanikajacych teksturach, wszystko zalezy od odleglosci np. doniczka ktorej nie widac z daleka pojawia sie przy mniejszej odleglosci, przedmioty wygladaja z daleka inaczej niz z blizszej odleglosci itp. dziwna sprawa bo wczesniej nie mialem takich problemow. Bawilem sie troche w opcjach gier ale nic tam nie wymyslilem, sterow tez juz troche zmienilem i sam juz nie wiem co robic ? bylbym wdzieczny jakby ktos mi pomogl

moja grafa: Geforce 9600 GT 512mb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobuj zainstalowac te , na ktorych dobrze lazilo , ale wczesniej usuwajac w ogole katalog z "backupem" sterownikow od nV , ktore pojawiaja sie na C przy instalacji sterow , a dopiero po tym czysc kompa programami typu drive celaner

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detali nie musze zmniejszac bo mi te gry normalnie chodzily na takich jakie mam. Jak zmniejszam juz na minimum wszystko problem dalej jest. a temat o gta mnie nie interesuje bo to nie sa problemy z gta tylko z grafa

zrobilem wszystko wg instrukcji z DC, zainstalowalem stare stery na ktorych wszystko smigalo i dalej to samo ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi