hxcmaniek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam, mam problem z grafika. Przed zainstalowaniem nowych sterownikow pod GTA4 wszystko chodzilo dobrze, teraz mam juz ktores z kolei nowe i problem nie znika. Dotyczy wszystkich gier ktore wczesniej chodzily ok. Problem tkwi w zanikajacych teksturach, wszystko zalezy od odleglosci np. doniczka ktorej nie widac z daleka pojawia sie przy mniejszej odleglosci, przedmioty wygladaja z daleka inaczej niz z blizszej odleglosci itp. dziwna sprawa bo wczesniej nie mialem takich problemow. Bawilem sie troche w opcjach gier ale nic tam nie wymyslilem, sterow tez juz troche zmienilem i sam juz nie wiem co robic ? bylbym wdzieczny jakby ktos mi pomogl moja grafa: Geforce 9600 GT 512mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Może drivercleaner i stery jeszcze raz, ale starsze. Lub reinstall Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hxcmaniek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 probowalem starszych i nowszych, format mialem niedawno wiec byly na swiezo stery zainstalowane i dalej to samo. Jedyne czym sie rozni moj komp od tego czasu kiedy to wszystko smigalo normalnie to service pack 3 a nie 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jaki masz cały sprzęt i temp. karty pod większym obciążeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hxcmaniek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+ Plyta glowna Gigabyte M52L-S3 AM2 Pamiec Patriot 2 gb DDR2 800MHz Grafa Galaxy GF 9600 GT 512 MB Zasilacz Mode Com FEEL 3 500 W ATX normalnie mam ok 44*C przy lepszych grach np teraz wyskoczylo mi 56*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zmniejsz detale o parę %. Temat o GTA4 masz gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Sprobuj zainstalowac te , na ktorych dobrze lazilo , ale wczesniej usuwajac w ogole katalog z "backupem" sterownikow od nV , ktore pojawiaja sie na C przy instalacji sterow , a dopiero po tym czysc kompa programami typu drive celaner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hxcmaniek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 detali nie musze zmniejszac bo mi te gry normalnie chodzily na takich jakie mam. Jak zmniejszam juz na minimum wszystko problem dalej jest. a temat o gta mnie nie interesuje bo to nie sa problemy z gta tylko z grafa zrobilem wszystko wg instrukcji z DC, zainstalowalem stare stery na ktorych wszystko smigalo i dalej to samo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...