user128 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam Chcial bym wymienic zasilke w kompie i nie wiem co kupic zeby znowu nie popelnic tego samego bledu co ostatnio. Obecnie mam ModeComa Fell3 500w ;/ kupilem go ~6 miesiecy temu zasilacz jako tako chodzi dobze jedyny jego mankament jest taki ze jest strasznie glosny dlatego chce go wymienic na cos cichszego i w miare dobrego... Moj config Amd X2 2.20 @2.80 Ac freezer 64pro A-data EE 800++ 2x2gb Dysk 250gb Naped Dvd Msi Gf 9600gt 512mb Oc edition i dodatkowy wiatrak Cool link green silent na budzie (pod zasilka i centralnie za freezerem) Poszukuje cos naprawde cichego i zdatnego do malego oc w niewielkich pieniazkach suma max ~230zl lecz wolal bym poniezej tej sumy cos wybrac Prosil bym o pomoc i jakies linki do ofert Pozdrawiam Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez user128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Antec EarthWatts 380W Pentagram 460W Silent Force PSF-460-P12S Enermax Pro82+ 385W BeQuiet StraightPower E6 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Najbardziej jestem za tym antckiem 380W i pentagramem 460W tylko nie wiem czy ten antec nie bedzie za slaby i uciagnie np pozniejsze modyfikacjie. Jakie jest twoje zdanie na ten temat brac antca czy pentagrama?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Poradzą sobie bez problemów. Ja bym wybrał Antec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ok thx za Pomoc, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) A może jeszcze Seasonic S12II (nie "polecam bo mam" tylko polecam bo jest bardzo cichy i porządnie trzyma napięcia ... znacznie lepiej niż modecom MC 2.0 który był od niego też o wiele głośniejszy). Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ja namierzylem jeszcze takie zasilki http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,60474/ http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,18095/ http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,60745/ Ktos wie jak sprawuja sie te zasilki np ten Corsair?? Chodzi mi teraz o porownienie do tego Antca 380W Akurat te zasilki mam dostepne na miejscu i nie musial bym zamawiac Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Chieftec jest głośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 O.K dzieki za sugestie wybor padl na antca tak jak Andrew777 radzil. Dzieki za pomoc i Pozdrawiam Mozna zamknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...