Skocz do zawartości
tuxus

Sklep

Rekomendowane odpowiedzi

A więc, wiem że nie zaczyna się zdania od "a więc" , ale...

Około dwóch miesięcy temu kupiłem tuner TV, był to głupi pomysł, po przyjechaniu do domu podłączyłem wszystko i ujrzałem światłość, a mianowicie obraz był bardzo słabej jakości, nie była to kwestia sygnału, byli nawet monterzy ze spółdzielni, stamtąd mam telewizje i internet, i stwierdzili że sygnał jest dobry,

no nic pakuję tuner AverMedia 303 wsiadam w autobus, jadę i jadę, w końcu stanąłem przed sklepem VICO, wchodzę do serwisu, mowie że chcę zareklamować sprzęt, no to on dobrał się do pudełka pooglądał i powiedział że wyśle do serwisu producenta, dobra serwisant wysłał sprzęt, a ja czekając już ok miesiąc w desperacji kupiłem sobie 26 calowy telewizor, w końcu dostałem telefon, że sprzęt czeka na mnie w serwisie do odebrania, jutro zamierzam po niego pojechać, i tu zaczyna się moje pytanie:

Czy mogę, wymienić ten tuner na inny sprzęt i do niego dopłacić, nie chodzi o drugi tuner, ale np:dysk twardy albo coś.

Mieniło już ponad dwa miesiące, więc czy sklep się zgodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas na reklamacje minal wiec powinni sie zgodzic...

Nie minął. W gwarancji vico jesli aktualnie nic nie zmienili w tresci stoi "w jak najszybszym terminie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to zmienai postac rzeczy. Kupowales przez www czy na miejscu? Ja do tunera avera mam karte vico...

Sprawdz co stoi w karcie gwarancyjnej, bo od niej jest uzaleznione co mozna dalej zrobic.

Edytowane przez ZlyUser

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi