Ikar_91 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) Tak więc niedawno złożyłem kompa. Zainstalowałem program od MSI (dodany do dka790gxplatinum) Pc Alert program w kółko wyje. Raczej wątpię żeby to mogła by wina zasilacza ponieważ mam 550 od corsair'a. Reszta to seagate 7200:12, phenom 720be, napęd od lg, ocz reaper 2x2gb(chyba wszystko co prąd ciągnie). Zamieszczam screanshota. Nie rozumiem czemu podświetla obroty wentylatora na czerwono. :/ pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez Ikar_91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Bo jest głupie. Wszystko jest ok, obroty podświetla bo tak mu się podoba, a woltaż bo coś nie czyta napięcia (uszkodzony czujnik?). Nie ma powodów do obaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikar_91 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dzięki za odpowiedź. Ja sam jakoś pod wpływem impulsu napisałem tego posta nie sprawdzają napięc np. w biosie TAm właśnie jest wszystko w porządku. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...