slomers Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nie znalazłem lepszego mijsca na tym forum wiec zarzucam temat tutaj.... Zrobiłem dwie stronki nordic walking oraz masaż katowice i chorzów Proszę o obiektywną ocenę, są to moje pierwsze strony, a chciałbym wiedzieć co jeszcze mogę poprawić..... pomysłów mi już brakuje.....:/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 masz dział prezentacje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed20 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ta 2 stronka to wyglada jak te domeny wykupione w ktorych sa wyswietlane same reklamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nie znalazłem lepszego mijsca na tym forum wiec zarzucam temat tutaj.... Zrobiłem dwie stronki nordic walking oraz masaż katowice i chorzów Proszę o obiektywną ocenę, są to moje pierwsze strony, a chciałbym wiedzieć co jeszcze mogę poprawić..... pomysłów mi już brakuje.....:/ Pozdrawiam Witam Super stronki nie jest źle! Ja zmieniłbym tylko 2 rzeczy: -tematykę -wygląd stron Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Pierwsza strona: Menu nad stopką na stronie głównej jest przesunięte w lewo, zaś na podstronach wycentrowane - do ujednolicenia. W zakładce kontakt nie ma odstępu między napisem "email:" a adresem - do poprawy. Druga strona: Obraz w kontakcie trochę za niskiej jakości, trochę psuje efekt. W podstronie 'masaż' imo powinien być zmiejszony odstęp między nazwą a opisem masażu. Ogólnie jest bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Eeee... zrobiłeś, czyli zdobyłeś szablon i wypełniłeś treścią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomers Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 tak szablon ściągnąłem i dodałem treść.... jednak jest to moja pierwsza strona i chętnie dowiem się co mógłbym zrobić lepiej:) wiem że nie jest super i dlatego chciałbym posłuchać co polepszyć :) w końcu to Wy na takim forum jesteście specjalistami....:) wiec jeszcze raz: nordic walking i masaż rikki dzięki:) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carck3r Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Dodać samą treść, a zrobić stronę to dwie różne rzeczy. Umiesz HTML? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeN Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Nie znalazłem lepszego mijsca na tym forum wiec zarzucam temat tutaj.... Zrobiłem dwie stronki nordic walking oraz masaż katowice i chorzów Proszę o obiektywną ocenę, są to moje pierwsze strony, a chciałbym wiedzieć co jeszcze mogę poprawić..... pomysłów mi już brakuje.....:/ Pozdrawiam przede wszystkim zainteresował bym się PHP :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...