metal Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Chce kupić grafę ale nie wiem co wybrać :? patrzałem w internecie to gf3ti500 od leadteka się kończą :? a chciałem napoczątku kupić tą grafę. ale zastanawiam się nad gf4ti4200 gainward za 825 zeta :D tylko musiałbym troche więcej kasy wydojić :D :D hehe a wogóle będę odczuwał jakąś różnice na moim sprzęcie miedzy gf3ti500 a gf4ti4200 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Też mam ten dylemat (u mnie jeszcze w gre wchodzi Prolink GF4 4200 128 VIVO który kosztuje 860zł i jest w każdym sklepie). Nie mam pojęcia, czy twój, a tym bardziej mój proc zdoła oddać moc 4. Boje się, że 1000(w moim wypadku 800)Mhz nie wystarczy :cry: . Niestety na zmianę proca się nie w najbliższym roku. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[SiD] Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 qpcie sobie PROLiNK GeFORCE4 Ti4200 64MB DDR TV-OUT !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 TYLKO NIE PROLINK :DDD ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 GAINWARD rulez i tu sie ma co zastanawic! Masz kase kupuc gf4 nie masz gf3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 GAINWARD rulez i tu sie ma co zastanawic! Masz kase kupuc gf4 nie masz gf3Zgadzam się w 100% GAINWARD to GAINWARD :D a nie siakis tam prolink Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Jasne że GF4 Gainwarda, różnica w cenie nie jest taka straszna a dostajesz prawie doskonałą karte na obecne standardy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Jasne że GF4 Gainwarda, różnica w cenie nie jest taka straszna a dostajesz prawie doskonałą karte na obecne standardy. to sobie poczytaj http://www.twojepc.pl/artykuly.php?id=geforce4_ti_4200 gainward przy nim wysiada przy podkręcaniu a jakość obrazu jest co najmniej b.dobra. mam więc wiem co mówię a nie miałeś prolinka na gf4ti w ręku to się nie udzielaj :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Kupcie GF3 bo do GF4 to lepsze procesory sa potrzebne. Przynajmniej P4 1.6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zaczekaj na R300 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[SiD] Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 TYLKO NIE PROLINK :DDD ! nie no niewytrzymalem ... ... odp****ol sie od Prolink'ooff !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...