beerisback Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam :!: Moj problem szczegolnie dotyczy programu Azureus 2.3.0.4... Inaczej Zwany Vuze Jeśli coś ściągam tym własnie programem to nigdy nie mam "zielonej buźki"... zawsze jest żółta... nie wiem czy to w czyms przeszkadza wiec pytam... :) Jak zobacze - Pomoc -> O kondycji -> to do żółtej "buźki" jest taki opis - "oznacza że tracker działa, jesteś z kimś podłączony, ale nie posiadasz zdalnego połączenia. Możesz mieć problem z NATem jesli twoje torrenty maja cały czas status żółty." Mam Dialneta Router Belkina I Viste... - jesli ktos wie jak ten problem rozwiazac (może da sie to gdzieś ustawić - połączenia sieciowe) to prosze o pomoc. Z góry dziękuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jeżeli normalnie się wszystko ściąga to po co kombinować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avalan Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Odblokuj porty na routerze i będzie banglać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beerisback Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 najprawdopodobniej musisz ustawić przekierowanie portów w routerze (zakładka forwarding) -zajrzyj do instrukcji routera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beerisback Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...