gomis Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam, Kumpel prosił mnie żebym doradził mu jaki kupić zasilacz i wentylator to athlona 6000+. Z reszty sprzętu wiem że ma geforce'a 8500, 2gb ramu 667mhz, jakąś nagrywarke i dysk twardy ;d Wiem że to niedużo, ale on sam dokładnie nie wie co ma w kompie ;p Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez gomis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ile ma kasy? Do czego komputer jest wykorzystywany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomis Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) Komputer jest wykorzystywany głównie do gier. Zasilacz chce zmienić bo ma jakiegoś "noł nejma", a wentylator ponieważ uważa że ma wysokie temperatury. Limit to około 300zł na obie części, ale im mniej tym lepiej Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez gomis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kupić mc-350. Sprzedać tego 8500 i kupić lepsza kartę. Jakie ma temp. się spytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomis Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ale on uważa że tak karta mu w zupełności wystarcza, bo na razie gra tylko w stareńkiego cs'a 1.6. Temperatury w stresie to koło 75 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Może czujnik popsuty, bo przy 75 komputer raczej by się raczej wyłączył. Niech kupi mc -350 i Karakorum/Alpaya + as5/zm-stg1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomis Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Może głupie pytanie, ale Karakorum pasuje do procesorów AM2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Może czujnik popsuty, bo przy 75 komputer raczej by się raczej wyłączył. Niech kupi mc -350 i Karakorum/Alpaya + as5/zm-stg1 Mój Athlon grzeje się do >80* w stresie i się nie wyłącza :P Jednak temperatura mnie martwi.. Na BOXie było 20* mniej.. Co do wyboru andrew77 polecił bardzo dobry sprzęt, tylko pamiętaj, ze MC-350 ma tylko jedną wtyczkę zasilania SATA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o chłodzonko to coś ze stajni Scythe ? Np Scythe Katana 2 ? ok100 zl i zostaje 200 za zasiłke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o chłodzonko to coś ze stajni Scythe ? Np Scythe Katana 2 ? ok100 zl i zostaje 200 za zasiłke.I po co tyle wydawać? Alpaya sobie spokojnie poradzi. Tego proca o wiele nie da się podkręcić, więc lepsze chłodzenie nie potrzebne. Mc-350 spokojnie wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...