Gość doink Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam, Może znajdzie się na forum jakiś użytkownik tego sprzętu, chodzi mi o sensowne ustawienia jasności i kontrastu, cokolwiek nie ustawię to wali mi po oczach ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Możliwe, że ten monitor ma kiepską regulację jasności ( wysoki minimalny poziom ). Najpierw zjedź z jasnością, jeżeli dalej jest problem to zmniejszaj kontrast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doink Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 jasność ustawiona na 0, kontrast na 40, obraz ogolnie jest lekko ciemny, a biel szara, jak zejde nizej to wyglada to naprawde brzydko, jak pojde wyzej to wali po oczach w domu mam benq 93gp, jasnosc 40, kontrast 50 i mam obraz jak zyleta i moge sidziec przy nim godzinami czy to az taka roznica miedzy matrycami PMVA i TN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 (edytowane) No niestety kupując monitor na Tn trzeba się liczyć z dużo gorszym obrazem (z gorszym odwzorowaniem kolorów itp.). Edytowane 17 Kwietnia 2009 przez Killers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...