ati Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 No wiec poszledlem dzis do sklepu po ta 0.13. Przyszedlem do domu wlozylem go uruchamiam kompaiiiiiiii wyswietla mi sie 1466 MHz. No wiec szybki update biosu iii jest AXP1700. Nie chce mi sie gadac na temat sprzedawcow poniewaz brak mi słow uwazajcie zebyscie nie zepsuli strumieni na MOBO :D :D :D PS Ta rade dali mi sprzedawcy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 hmmm a jaki w tym walek ;) myslales ze AXP1700+ ma 1700MHz ???? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 heh ja tu tez nic szczególengo nie widze:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 heh bo nie czytaliście wcześniejszego posta :) (dla tego jest c.d.) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 kurna, bo ludzie nie wiedza co sprzedaja. jak ide na gielde to 9 na 10 sprzedawcow nie wie jakie taktowanie ma karta, ktora lezy na staoisku od 2 miesiecy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 No wiec poszledlem dzis do sklepu po ta 0.13. Przyszedlem do domu wlozylem go uruchamiam kompaiiiiiiii wyswietla mi sie 1466 MHz. No wiec szybki update biosu iii jest AXP1700. Nie chce mi sie gadac na temat sprzedawcow poniewaz brak mi słow uwazajcie zebyscie nie zepsuli strumieni na MOBO :D :D :D PS Ta rade dali mi sprzedawcy :lol: jaki <span style="color:red;">[ciach!]</span>a koles, o co ci chodzi tak wlasciwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 No wiec poszledlem dzis do sklepu po ta 0.13. Przyszedlem do domu wlozylem go uruchamiam kompaiiiiiiii wyswietla mi sie 1466 MHz. No wiec szybki update biosu iii jest AXP1700. Nie chce mi sie gadac na temat sprzedawcow poniewaz brak mi słow uwazajcie zebyscie nie zepsuli strumieni na MOBO :D :D :D PS Ta rade dali mi sprzedawcy :lol: jaki <font color="#FF0000">[ciach!]</font> koles, o co ci chodzi tak wlasciwie To jest ciag dalszy wczorajszego tematu Przeczytaj do najpierw (w nawiasie pisze cd. )[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 mogłes to napisac w tamtym topicu - ludzie by wiedzieli o co chodzi a co do sprzedawcow - to rzeczwiscie czasem zaskakuja pomysłowością :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 mogłes to napisac w tamtym topicu - ludzie by wiedzieli o co chodzi a co do sprzedawcow - to rzeczwiscie czasem zaskakuja pomysłowością :lol: nie moglem bo zostal zablokowany :x :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Macie tutaj temat od ktorego to sie wzielo. Przrczytajcie go a dopiero potem mowcie o co mu chodzi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Macie tutaj temat od ktorego to sie wzielo. Przrczytajcie go a dopiero potem mowcie o co mu chodzi :? Dzieki Feluke Wlasnie mialem tak zrobic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 kurna, bo ludzie nie wiedza co sprzedaja. jak ide na gielde to 9 na 10 sprzedawcow nie wie jakie taktowanie ma karta, ktora lezy na staoisku od 2 miesiecy ;) To jest powszechne, sprzedawcy nie wiedzą nic o taktowaniu kart, nie potrafią odczytać z kości parametrów (ile nanosekund), a na pytanie czy pamięci na Radeonie 9100 64MB i 128MB są te same pmięci odpowiadają TAK (jak potem zobaczyłem na jednych były Etrontech 4.0ns, a na drugich Samsungi 5 ns). Pytanie czy pamieć jest 64bitowa, czy 128 powoduje tylko rozdziawienie gęby, widomy znak, że w życiu sprzedawca o czymś takim nie słyszał. Musisz wziąć każdą kartę do ręki i sam wszystkiego się dowiedzieć. Często na forum narzekamy na sprzedawców w supermarketach ale w wielu sklepach nie jest lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...