reed Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Taaa, CS to bardzo dobra rzecz, choć jeszcze trzeba o nim pamiętać :) Ja kiedyś sobie wsadzam Antka TB700 i na chama, mocno Titana - patrzę, a CS leży sobie obok :lol: Teraz to mi wesoło, ale wtedy to normalnie miałem takiego stresa, że myślałem, że padne :) Proc wyszedł z tego bez szwanku... Mialem dokladnie to samo ;p Zmianialem procki u siebie, zalozylem na luzie nowy, nawet specjalnie nie zwracalem na to uwagi - odpalam kompa... pracuje troche. Odgarniam sobie kartki z biurka a tu CS lezy :P Teraz siedzi na procku - ale juz nie mam stresu przed zakladaniem bez. Chociaz to zalezy - zmienialem kolagom sprzeta i zakladalem im jakis cooler nowy na Antka 1700+ - mial swietna zapinke - jednym palcem moglem zapiac spokojnie - zadnych obaw... ale jak ich stary sprzet przekladalem - a juz byl sprzedany to mialem stresa... mieli jakiegos Titana chyba D5TB (2) - ta wersja z dziwna zapinka - musialem z calej sili pchac srubokretem i ledwo zaskoczylo... pozniej czekalem na info czu nic nie spiepszylem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...