D0BR0 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 zdjęcie tych laingów w B&W wymiata :) mozna sie zakochac :D podesłał byś mi je w oryginalnym formacie na poczte ??:)Juz daje ;) Ładnie. Mam tylko nadzieję, że ta kreska na tej szybie to tylko włos :)No niestety, ale ta kreska zostanie na zawsze :/ Ale "naszczescie" jest niezbyt widoczna kiedy sie z frontu patrzy. Ale chyba jakos wygraweruje ja po raz drugi ta plyte... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Pomyśl nad zwykłą szybą i na niej grawerkę :wink: unikniesz rysowania się :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Tez myslalem o tym, ale bedzie ciezkie nie? Nawet nie oto chodzi, musialbym spytac czy tez robia grawerki na szybie, mam nadzieje. Podobno lepiej wyglada, ale jak to mozliwe? Nie wiem no ale plexa super wyglada, jaka roznica z szyba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Tez myslalem o tym, ale bedzie ciezkie nie? Nawet nie oto chodzi, musialbym spytac czy tez robia grawerki na szybie, mam nadzieje. Podobno lepiej wyglada, ale jak to mozliwe? Nie wiem no ale plexa super wyglada, jaka roznica z szyba?szybka jest bardziej naturalna. naprawde widac roznice. jesli sie przejmujesz waga, to nie wiem co bys zrobil majac antka 1200 :P (17kg budy + bebechy) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Ja sie nie przejmuje waga tylko stylem :D Tez chyba zmienie na szybke pozniej jakos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Aby to było Twoją myślą przewodnią :wink: http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk...845bf8c46a.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Aby to było Twoją myślą przewodnią :wink: http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk...845bf8c46a.html HAHA genialne!!! No snipedoga jakos chcialbym zagiac, choc trudna sprawka. :D :D :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 malowanie (primer) i moja maszyna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Sorry za OT ale możesz powiedzieć ile masz lat ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 wejdz w profil to sie dowiesz :P a jak wentyle sie spisuja?? głosne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Dobro widze ze masz fajny ogrodek... kiedy zaprosisz Liquid gang bang i robimy impreze wodniarzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 A głównym napojem będzie Feser :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 No ba ... glowna dyscyplina to odwrocenie plastka do gory nogami i wlewanie 1/2 calowka fesera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Dobro widze ze masz fajny ogrodek... kiedy zaprosisz Liquid gang bang i robimy impreze wodniarzy :)Ładnie nie ładny ale trwaka taka jaka kiepska :] D0BR0 Widzę że pro osłonka na budkę podczas malowania. Prawie jak lakiernia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 zapomniałeś o złączkach... koniecznie skręcane... będzie się szamotał, a tak waż się nie ześliźnie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) No wiec :P .... Turek : Mam 17 lat, i jestem w drugiej liceum. ;) (najmlodszy na tym forum???) atemen : Wentylki sa super, mocno wieja i sa bardzo ciche, a jednak wala 1000rpm! :) Malik : Ogrodek taki dosc maly, ale wystarczajacy na moje (nasze) potrzeby. A na gang bang, to kiedy chcez, kiedys kiedy bedziesz przez Szwajcarie przejezdzal. :D seba : Podobno Feser jest paskundy :lol2: Probowales? Gosc na forumie francuskim mowil ze to nie najlepszy napoj na udana impreze :D mib : Faktycznie trawka nie super, ale gdyby byla ladna, to by byla pognieciona przez moje pracy. A oslone moge jeszcze postawic aby miec daszek! Wczoraj padalo kiedy malowalem, ale poniewaz jestem uparciuch (:D), to musialem malowac :lol2: A jak juz widziales, staram sie aby wszystko bylo full-profeska. ;) seba : A moze waz na jakis 13/19 wziac? Wiekszy przeplyw :lol2: Tylko potem zlaczki sa drozsze.... [EDIT] Tak wlasciwie, planuje kupic blok od Koolance'a na moja P6T6. Problem ze on tylko zakrywa NB, SB i NF200. Ale problem polaga na tym, ze zdejmujac rady seryjne (ktore sa piekne!), to sie rowniez zdejmuje rad z lewego mofu! Gorny jest osobno. Ale Koolance nie robi blokow na mosfety, a nie wiem jak bedzie wygladala mieszanka blokow, biorac pod uwage ze juz jest EK na grafie. A z Koolance'a wolambym nie rezygnowac, bo to pieknosc. :) Wiec co mi radzicie? Wziac wszystkie od n.p. Mips? EK jeszcze nie ma blokow na X58 od Asusa... :( Bitspower? Niektore bloki jakos wygladaja dziwnie, ale tak napewno nie jest, bo to w koncu jest bits... Edytowane 11 Maja 2009 przez D0BR0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) a miał bys gdzie preznocować??;>:PP jesli tak i robił byś jakas impreze to nawet mozna wpaść ;P skoordynowało by sie przy okazji Twoje poczynania przy Projekcie ;D Edytowane 11 Maja 2009 przez atemen17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 No niestety, ale domek mimo 3 pieter (z parterem), to nie wystarczy na 5 osob :D Tylko jest miejsce na Mame i mnie, bo sypialnie sa dwie. Szkoda... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 jezeli to Szwajcaria Kaszubska to ja się piszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Ale Koolance nie robi blokow na mosfety TU i TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 :D :D :D :D :D Jak ja tego nie zauwarzylem??? :D No to problem z glowy! ;) Dzieki! Wiec na Mobo biore to: http://www.koolance.com/water-cooling/prod...?product_id=821 + 2x to: http://www.koolance.com/water-cooling/prod...?product_id=660 Tez mnie dziwilo ze nie widzialem blokow ma mofy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 i jeszcze bacplejty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) No tak, na mofy. A daje backplejte na blok mobo? http://www.koolance.com/water-cooling/prod...products_id=655 To wyglada na backplejte, ale heat-plate sie nazywa... ? Czy to sie jeszcze wtyka miedzy blokiem i mobasa? Kurde nie rozumiem :lol2: Edytowane 11 Maja 2009 przez D0BR0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 to w linku to płytka zwiększająca długość bloczka na mofy do 67mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Aha rozumiem. Dzieki ;) Ale w takim razie gdzie sie znajduje backplate? Tez musze znalezc dokladne wymiary moich mofow (mimo ze proponuja 67mm...) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Może homemade? :wink: kawałek blachy z nierdzewki czy coś i jakąś podkładkę w rodzaju gumy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 backplate dajesz na 2gą stronę mobo żeby się nie pogięła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skyy Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 @D0BR0 co Ty masz za wentylatorki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Tacens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Hehe ja też próbowałem kiedyś Fesera. Tragedia, gryzie w język :) Jakoś dziwnie wygląda taka budka i nie malowana proszkowo ;) ps. DOBRO ja też mam 17 lat :) a dokładnie za 8 dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...