seba84_2005 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 I jeszcze jedno...... obetnij te sterczące gumki od wentyli, bo wyglądają jak wentyle od kamaza B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A co tu komentowac... lepiej bylo nie pokazywac. Bo jedynie co sie nasuwa to slowo chaos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 nie wiem jak wy ale ja tu kompletnie nic nie widzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja tam widzę tylko kupe kabli upchniętych kolanem do obudowy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Jak dla mnie nazwa tematu straciła swój sens po 2 tyg od jego powstania... teraz co jedynie można zobaczyć to : buty, rozebranego xonara i upchane wc przypominające moje gdy się spieszyłem i miałem 30min na złożenie Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ;/ ale nic to nie poddawaj się :) ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dobra dobra. To nie koniec tego workloga więc będzie lepeij. BTW panowie obeznani z tematem przypomnijcie sobie swoje pierwsze kible. Też były takie perfekcyjne? Nie sądzę więc z osądami poczekajcie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 dla mnie bomba! można wyciągnąć wiele ciekawych pomysłów z tego wc ;) Dobro daje radę choć ostatnio z tempem prac nawala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Nie chce was martwic, ale czy zdarzylo wam sie kiedys zlozyc komp aby przetestowac system tylko i wylacznie? I czy wygladalo to na MDPC? No nie jestem pewien... ;) To bylo tylko i wylacznie do przestestowania loop-u CPU-mobo, aby sprawdzic tempy. Co do zlaczki do spuszczania, nikomu nie przeszkadza, a tu jest tylko wersja testowa, wiec wyglad jest na ostatnim miejscu akurat. A co tu pokazywac... Chcieliscie fotki to macie. Po prostu temat bardzo dobrze nosi swa nazwe, worklog. Czyli relacja z tego jak u mnie prace sie posuwaja. Przeciez wiadomo ze ostateczny wyglad bedzie o niebo lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Nie chce was martwic, ale czy zdarzylo wam sie kiedys zlozyc komp aby przetestowac system tylko i wylacznie? I czy wygladalo to na MDPC? No nie jestem pewien... ;) To bylo tylko i wylacznie do przestestowania loop-u CPU-mobo, aby sprawdzic tempy. Co do zlaczki do spuszczania, nikomu nie przeszkadza, a tu jest tylko wersja testowa, wiec wyglad jest na ostatnim miejscu akurat. A co tu pokazywac... Chcieliscie fotki to macie. Po prostu temat bardzo dobrze nosi swa nazwe, worklog. Czyli relacja z tego jak u mnie prace sie posuwaja. Przeciez wiadomo ze ostateczny wyglad bedzie o niebo lepszy... Nie gadaj... skladaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Bardzo ladne zdjecia... fajnego sprzetu :) Trzymam kciuki za dalsze prace ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Dzieki Maliku ;) I dzieki za trzymanie kciukow. :) jakos moze dam zdjecionka modu jesli czasu starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 polerka papierkiem bloku + ewentualnie niklowanie bo ślady po frezie strasznie widać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) no tak ale to akurat nie przeszkadza kiedy jest zalany czarnym plynem :P high res: http://www.noelshack.com/up/aaa/phantompla...-a98d628b72.jpg [EDIT] I tam jeszcze pare... Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez D0BR0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Fotki ladne... mam pytanko dobro czy w loopie bialym dales czerwony plyn ? Bo na procku wyglada jakby byl czerwony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 No faktycznie na drugim zdjeciu wyglada czerwony... Ale tak nie jest, jest fioletowy plyn. Dam moze jakas fotke, bo plyn ladny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Troche "wężowisko" sie zrobiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Troche "wężowisko" sie zrobiło.No wiem, ale sa 2 loopy tez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 A mozesz dac zdjecie calosci ? tak z oddali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 A mozesz dac zdjecie calosci ? tak z oddaliWolalbym nie :P :P Ty nie wiez co tu sie dzieje z tymi kablami... hehe burdel. No nawet jesli oplotu mi zabraklo, to jednak troche to uporzadkuje.... btw, wlasnie dalem i7 na 4.1GHz i zostalem zaskoczony szybkoscia systemu :blink: jak wszystko szybciej dziala!! Genialnie po prostu... No dobra dosc gadania, wracam pol-chory do roboty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 No ale wiadomo ze nie masz jeszcze wersji finalnej wiec nie boj sie, nikt burdelu nie bedzie ocenial. Chodzi mi o caloksztalt ukladu. Na zdjeciach widac jedynie fragment, a chcialbym zobaczyc jak wygladaja dalsze fragmenty ukladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dobra dobra ;) Zaraz cos dam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Ładne fotki i widać że zapowiada się elegancki projekt. Choć jak dla mnie czas słomek minął to u Ciebie ładnie to wygląda. Czekam na finał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Ładne fotki i widać że zapowiada się elegancki projekt. Choć jak dla mnie czas słomek minął to u Ciebie ładnie to wygląda. Czekam na finał No bez przesady... do slomek to im troche daleko. DOBRO wybral w sumie najlepszy rozmiar ... gdyz powyzej tej wielkosci nie ma zadnego przyrostu wydajnosci. Jedynie dla wygladu mozna ladowac grubasy, ktore przy podwojnym ukladzie sa niewygodne i bezsensowne. Dobrus fotki, bo nie pojde spac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Malik, przecież napisałem że ładnie wygląda :wink: Po prostu na powyższych fotkach wygląda jak poczciwy 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 No na drugiej fotce u gory moze i wyglada jak 8/19 :P Ale jest 10/13, byl to najlepszy rozmiar na dual-loop, jak to Malik juz powiedzial ;) Dzieki za koment GIZIU btw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dobra dobra ;) Zaraz cos dam :) Fotek nie ma wiec... Schlafenszeit :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Poukladalem troche kabelki, fotki leca :P Dobranoc Maliku ;) Btw maly edit poprzedniej jednej fotki ;) Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez D0BR0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Sadze ze zamiast tej fotki ... ogladanej po raz drugi, lepiej bylo zrobic fotke calosci... ideeee spac :P Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...