Oni Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 cze all mam taki problem,procek mi sie grzal do 61 stopni C i wziolem zmienile chlodzenie z mojego starego kompa PIII 800MHz ale wiatrak dalem z AMD zmienilem tylko te metalowe zeberka,odpalilem kompa i pochodzil jakies 4 sekundy kom sie wylaczyl sam i koniec procek niedziala jest dalej po starcie kompa cieply ale na ekran monitora nic niewyskakuje czy to znaczy ze to juz po moim procku i moge kupic nowy???? THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 niekoniecznie... możesz spróbować założyć do płyty innego procka ( na normalnym chlodzeniu ) a potem swojego - może ruszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 niekoniecznie... możesz spróbować założyć do płyty innego procka ( na normalnym chlodzeniu ) a potem swojego - może ruszy... Czym chlodzisz Antka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 hej nie sadze zeby cos sie stalo z prockiem, sprobuj wsadzic innego amd'ka durona/athlona i odpalic zobaczysz czy cos innego nie poszlo bo moze zasilacz i jak ruszy to sprobuj wsadzic spowrotem tamtego proceczka pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oni Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Normalnie po zalaczeniu kompa wszystko startuje cd-romy twardy dysk ale glosnik nie pipa i na ekran nic niewskakuje to juz drugi procek tak mi poszedl,mam tez 2 plyta glowne i ani natej ani natej drugiej niestartuje tylko w tym momencie co powiniwn glosnik zapipczyc to komp sie sam resetuje i odnowa i tak w kulko startuje reset startuje reset :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Normalnie po zalaczeniu kompa wszystko startuje cd-romy twardy dysk ale glosnik nie pipa i na ekran nic niewskakuje to juz drugi procek tak mi poszedl,mam tez 2 plyta glowne i ani natej ani natej drugiej niestartuje tylko w tym momencie co powiniwn glosnik zapipczyc to komp sie sam resetuje i odnowa i tak w kulko startuje reset startuje reset :-( Jak się resetuje to chyba dobrze. Mi jak się skruszył procesor to płyta nie wydała żadnego dzwięku. Urządzenia startowały i nic. Ciemnośc. Może podczas zakładania innego radiatora ukruszyłem procesor, albo radiator nie dotykał do jądra procesora i poszedł z dymem.... Cóż jakby nie patrzeć dwie największe wady AMD - kruchość i łatwopalność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"]Cóż jakby nie patrzeć dwie największe wady AMD - kruchość i łatwopalność. W sumie fakt ale robi sie coraz lepiej bo material z ktorego jest jadro zmieniaja (patrz XP) oczywiscie to jeszcze nie to ale cos :) Pozostaje czekac na Hammerka tam nie ma jak ukruszyc jadra. Ciekawe czy Barton bedzie mial tez taka budowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gr00bY Mazur"] Normalnie po zalaczeniu kompa wszystko startuje cd-romy twardy dysk ale glosnik nie pipa i na ekran nic niewskakuje to juz drugi procek tak mi poszedl,mam tez 2 plyta glowne i ani natej ani natej drugiej niestartuje tylko w tym momencie co powiniwn glosnik zapipczyc to komp sie sam resetuje i odnowa i tak w kulko startuje reset startuje reset :-( Jak się resetuje to chyba dobrze. Mi jak się skruszył procesor to płyta nie wydała żadnego dzwięku. Urządzenia startowały i nic. Ciemnośc. Może podczas zakładania innego radiatora ukruszyłem procesor, albo radiator nie dotykał do jądra procesora i poszedł z dymem.... Cóż jakby nie patrzeć dwie największe wady AMD - kruchość i łatwopalność. Rafal, przeciez jest znakomita rada na "kruchosc" :) CopperShim !!! Sproboj z nim skruszyc proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...