Piodor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam! Mam pytanie , czy da się zainstalować system operacyjny apple na komputerze pc? Ściągnąłem sobie wersję specjalnie do tego spreparowaną , ale nie mogę tego zainstalować.! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 I bardzo słusznie, bo takie coś jest nielegalne - nie powinieneś instalować OS X na innym komputerze niż Mac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piodor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 nie odbiegaj od tematu ... pytanie nie było o to czy to dozwolone tylko czy się da tak zrobić, więc jakbyś był łaskaw to albo nic nie mów albo powiedz czy się da! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A My tu jestesmy banda jasnowidzow i wiemy jaki masz sprzet. Nie gadamy tu o piractwie - bylo przeczytac regulamin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...