horrorcore Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Niedawno dostarczono mi komputer, po zainstalowaniu wszystkich sterowników, itp. itd. Nie mam dźwięku. Ściągnąłem najnowsze sterowniki Realteka i to też nie pomogło. Sterowniki z płyty działają. Moja płyta główna to ASUS M3A78 Pro. Reszta konfiguracji: Phenom II x3 720, G.Skill 2x2GB, Radeon HD4870. Wie ktoś w czym może tkwić problem? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Trzeba zainstalować system operacyjny najpierw. Nic dziwnego że nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horrorcore Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Trzeba zainstalować system operacyjny najpierw. Nic dziwnego że nie działa.mam windowsa... -.-' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Może zwyczajnie brakuje Ci w Windowsie poprawki od dźwieku HD: http://support.microsoft.com/kb/888111 Bez tego w mendżerze urządzeń niby jest wszystko poinstalowane ale dźwięku nie ma. Dopiero po instalacji poprawki znajduje nowy sprzęt. Ewentualnie zachowaj kolejność czyli najpierw poprawka, a potem driver od dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horrorcore Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Już sobie poradziłem, dzięki KosiMazaki. :) Zainstalowałem SP 3 i microsoftowe update'y. I działa. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...