MariuszDW Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) Ja SoC przeszedłem kilka razy, CS nie skończyłem, ale chyba niewiele mi zostało, bo do elektrowni doszedłem ;) Postanowiłem, że CoP już nie będę kupował, ale jeszcze się zobaczy... Edytowane 24 Listopada 2009 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 cóż skoro jesteś o tym przekonany mimo, że gry jeszcze nie odpaliłeś to pozostaje tylko przyjąć to do wiadomości Co do Metro to trzymam kciuki i tyle, projekt jest na tyle tajemniczy, że nie można o nim się jakoś konkretnie wypowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 cóż skoro jesteś o tym przekonany mimo, że gry jeszcze nie odpaliłeś to pozostaje tylko przyjąć to do wiadomości Co do Metro to trzymam kciuki i tyle, projekt jest na tyle tajemniczy, że nie można o nim się jakoś konkretnie wypowiedzieć. Dokładnie... ja nie prorokuję tylko wyrażam swoje obawy co do kolejnej odsłony Stalker'a. Klimat gnije moim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Do mnie gra już dotarła z gram.pl ,wersja z numerkiem 1.6.0.1 czyli chyba już z jakimś patchem ,dopiero zacząłem grać ale już wiem że nie żałuje wydanej kasy polski lektor rządzi. Pocztówki są po prostu zayebyszte :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 powiedzcie u kogo zrobie upgrade exo pancerza - chodzi o hydraulic servo system ;) zanioslem narzedzia do kalibracji do kolesia i nie moze on zrobic akurat tego ulepszenia,a bez niego troche wolno sie chodzi :) pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 powiedzcie u kogo zrobie upgrade exo pancerza - chodzi o hydraulic servo system ;) zanioslem narzedzia do kalibracji do kolesia i nie moze on zrobic akurat tego ulepszenia,a bez niego troche wolno sie chodzi :) pomozcie Jak nie jeden to drugi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Już nie pamiętam ale jak 1 ani 2 nie daje rady czegoś zrobić przy eqzo to trzeba iść z tym do mechanika w bunkrze naukowców, on robi rzeczy niemożliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Już nie pamiętam ale jak 1 ani 2 nie daje rady czegoś zrobić przy eqzo to trzeba iść z tym do mechanika w bunkrze naukowców, on robi rzeczy niemożliwe.A przyniosłeś 3 zestaw narzędzi (calibration tools) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 mam save - sprobuje zestaw dac cardanowi na bagnach, moze wtedy sie uda... koles w bazie naukowcow zrobi mi pare ulepszen z 3 poziomu jednak serva mi nie wstawi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 lamerskie pytanie - gdzie się schować przed emisją zaraz na początku gry koło stacji benzynowej i dziury w ziemii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 lamerskie pytanie - gdzie się schować przed emisją zaraz na początku gry koło stacji benzynowej i dziury w ziemii? pomyśl :) Jak polska wersja gry? Lektor znów trzyma poziom? A jak z multiplayerem, grał ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) lamerskie pytanie - gdzie się schować przed emisją zaraz na początku gry koło stacji benzynowej i dziury w ziemii? To miejsce powinno być zaznaczone żółto (tak jak zadanie), a jak masz antybiotyk to zrób z niego użytek. Ogólnie to gra wymiata tylko brakuje jeszcze pojazdów. Edytowane 28 Listopada 2009 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 polazlem do cardana i moze robic wszystko jak ma 3 set narzedzi - serwo wymiata. pozwala bardzo szybko biegac;) do tego 4 sloty w exo i miód jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 To miejsce powinno być zaznaczone żółto (tak jak zadanie), a jak masz antybiotyk to zrób z niego użytek.no właśnie to mnie zmyliło bo tam tylko widziałem głęboką wyrwę i próbując zejść spadałem. ale znalazłem wejście do tuneli i jest git. dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromitek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Wie ktoś może gdzie jest strażnica? Bo mam przypilnować jakiejś transakcji ale nawet do zadania mi się to nie dodało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Wie ktoś może gdzie jest strażnica? Bo mam przypilnować jakiejś transakcji ale nawet do zadania mi się to nie dodało.Przypadkiem nie chodzi o tą leśniczówkę w Zatonie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 dobra chyba buga mam mam wszystkie papiery z laba x8 i nic sie nie dzieje ide do wojskowego i nawet nie moge z nim pogadac zostal mi jeden aktywny quest squad skat: find source of electrical impulse... zadnego znacznika na mapie - nie wiem co robic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromitek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Przypadkiem nie chodzi o tą leśniczówkę w Zatonie ?? w leśniczówce byłem ale tam nikogo nie ma Zadanie te dostaje od brodacza bo zlikwidowaniu bandytów w zatonie (atak na statek). Jest tak: Nowe zadanie: Transakcja: Spotkaj się ze stalkerami koło strażnicy. A brodacz mówi : "Idź do straźnicy tam są nasi chłopcy od nich dowiesz się szczegółów." Tylko gdzie ta strażnica? Edytowane 1 Grudnia 2009 przez Gromitek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Jak" Dostac sie na teren katastrofy Ogończy 1? Przez pole minowe? ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 jak otworzyc skrzynie z gazem potrzebnym do wysadzenia pijawek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) @Sarkazm Podchodzisz do znaku o minach od strony tego słupa i później lecisz do następnego białego słupka i nów i znów, kamień z żołnierzem białe słupki i siatka i tak dalej. @Gromitek Idziesz za dźwigi w dokach tam pod górę i po lewej stronie tej "fabryki" muszą stać stalkerzy, podchodzisz do nich gadka i dalej się kręci. Leśniczówka(dziwna nazwa) ale tam właśnie powinieneś iść. @GenghisKhan Po wyjściu z X8 powinieneś dostać wiadomość że dowódca wojskowych chce pogadać na osobności i idziesz do bazy w Prypeci. Po tym dostajesz info żeby rozwalić antenę monolitu co = możliwością zawiadomienia głównego dowództwa z poza zony itp. Chyba coś tak, odpal save od nowa lub cały level. @kredek Na moście od strony "leśniczówki" jest rozwalony gazik na moście i w skrzyni ma dokumenty i klucz, po drugiej stronie mostu od strony "oczyszczalni" jest 2 samochód ale spadł z mostu i w nim jest sejf z kluczem i papierami. Edytowane 1 Grudnia 2009 przez Zwykły User Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 dzieki. podzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromitek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 misję z leśniczówką i transakcją trzeba było zrobić w nocy - po 4 godzinach zostało anulowane i nie zauważyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 A no fakt, dużo misji w CoP jest na zasadzie że tylko o określonej porze można je wykonać i/lub mają dany czas na ich wykonanie po którego minięciu misja jest anulowana. Tą co piszesz Gromitek też zonka z nią miałem(teraz sobie przypomniałem) lecę ją wykonać ale że mam dużo złomu w plecaku to zaraz gość siadł na [gluteus maximus], myślę sobie do pupy takie granie trza wracać na barkę spieniężyć graty i się odciążyć. No to lecę do barki a tu zadanie anulowane lol bo stalkerzy nie czekali na mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 jeszcze widzę, że nikt z was nie szukał mitycznej oazy :) powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromitek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) No właśnie a jak ze sprzętem opłaca się zbierać uszkodzoną broń - ponoć ktoś naprawia za darmo. Jak zobaczyłem że artefakty po anomaliach się odradzają to chyba można se dać spokój z kolekcjonowaniem złomu. (w skrzynce mam już z 50 szt kałacha :lol2: ) ps: Jaką broń polecacie na mutanty - na krótki dystans ? Edytowane 1 Grudnia 2009 przez Gromitek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zingo Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wie ktoś jak dojść do śmigłowca, który jest na pagórku niedaleko „anomalii cyrk”? Za żadne skarby nie da się wspiąć na pagórek, aby dojść do tego śmigłowca. :angry: Czy może jest inne przejście pod ziemią czy coś? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wie ktoś jak dojść do śmigłowca, który jest na pagórku niedaleko „anomalii cyrk”? Za żadne skarby nie da się wspiąć na pagórek, aby dojść do tego śmigłowca. :angry: Czy może jest inne przejście pod ziemią czy coś? :blink:Pogadaj z Noe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 @Gromitek Na początku tak bo masz słaby wykrywacz i lichy kombinezon = łatwo o zgon w anomalii, jak nawet przeżyjesz to dostajesz baty od promieniowania, ognia lub fal psi. Czyli tak średnio fajny interes, szczególnie że na początku to mało bandaży, apteczek i radów masz. Na dobrą sprawę tylko karabiny się opyla zbierać z nie większym uszkodzeniem jak 3 kreski. Do tego tą lepszą bo za zwykłego AK słabo płacą. Grając to używałem prawie zawsze AC96 + GP37 ale bardzo fajnie radzi sobie z mutantami spas(pompka). Albo ta rewolwerowa strzelba. @zingo Na samym początku gry, jak ją zaczynasz zawsze spotykasz 2 stalkerów(pierwsi stalkerzy napotkani w grze) ty idziesz z tego płaskowyżu a oni idą w twoją stronę i dowódca po zagadaniu o helikoptery od razu kieruje cię do Noego, więc trza czytać uważnie co pisze w dialogach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...