kbl Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Kilka dni temu ukazał się Misery 2.0 http://www.moddb.com/mods/stalker-misery, ktoś już próbował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 sciagam dopiero :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) sciagam dopiero i jak? sprawdzales ten mod? bo mi powiem szczerze to nie chodz (widze czarny ekran nawet na minimalnych) E: wlasnie wrzucilem patcha 2.0.1 i juz w ogole stalo nie niegrywalne. widze kwadraty zamiast obiektow Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez moe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) u mnie smiga z wersją stalkera z biedronki. jako, ze COP przeszedlem nie ciagnie mnie do jakiegos intensywnego grania. a i ponoc Misery zawsze bylo trudne. jak wlaczylem z menu black road to mi szczena opadla. czerń totalna. nóż i latarka, a podemna z 10 szt zombie z bronią, zmutowane psy i przylazlo coś na dwóch łapach co zaczeło trzęść glębą aż padłem. ooo coś takiego, ale bez zasilania za to wschód słonca piękny. Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Oo, Wolfenstein... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 u mnie smiga z wersją stalkera z biedronki. jako, ze COP przeszedlem nie ciagnie mnie do jakiegos intensywnego grania. a i ponoc Misery zawsze bylo trudne. jak wlaczylem z menu black road to mi szczena opadla. czerń totalna. nóż i latarka, a podemna z 10 szt zombie z bronią, zmutowane psy i przylazlo coś na dwóch łapach co zaczeło trzęść glębą aż padłem. ooo coś takiego, ale bez zasilania za to wschód słonca piękny. z tym poziomem trudnosci to oni sami chyba nie wiedza dokladnie czego chca. w wersji 2.0 ludzie pisza, ze masakrycznie trudny a w 2.0.1 to kaszka z mleczkiem. ze skrajnosci w skrajnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...