andrew777 Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Kup BQ E6 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadBoy Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Seasonic słyszałem że to dobra marka. Mam możliwość kupienia nowego ale bez pudełka Seasonic S12-500W za 160 zł opłaca się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Czytałem temat tak ogólnie, więc jak się powtarzam to sorry. Sprawdz, czy nie masz włączonego zabezpieczenia termicznego w biosie na jakiś niski poziom, to może być jeden z powodów wyłączania się kompa. Poza tym weź miernik i sprawdz w jednym molexie napięcia, ale myślę, że skoro z otwartą budą działa ok, to nie tutaj lezy wina. Co nie zmienia fakty, że dla zasady bym go wymienił na coś normalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadBoy Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Kupiłem Seasonic S12-600W za 190zł!! Wiem, że powiecie ze to za duży zapas mocy pod mój sprzęt ale nie mogłem przepuścić takiej okazji bo w sklepach taki kosztuje 580zł!! Kto by się nie skusił. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) Za taką cenę jak najbardziej opłacało się kupić. Edytowane 9 Maja 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadBoy Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Właśnie się załamałem... :( Kupiłem nowy zasilacz ten o którym pisałem wyżej dałem za niego 180zł. Zamontowałem i zamknąłem budę i uruchomiłem 3DMarka 06 i przy cpu teście mi się wyłączył tak jak wcześniej!!! Ręce mi już same opadają. :( :( Proszę pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 zobacz w BIOSie czy nie masz włączonego w Hardware Monitorze np. wyłączania kompa przy określonej temperaturze, byćmoże to zabezpieczenie termiczne Ci go wyłącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...