860lacov Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie bardzo wiedziałem gdzie dać ten temat więc jeśli jest bardzo źle to proszę o jego przeniesienie. Chciałbym podzielić partycję systemową "C" na dwie części z czego jedna pójdzie na SWAP, a druga zostanie z systemem. C zostawię jako C, a drugiej nadam literę S. Czy przy takiej operacji może coś stać się z systemem? Jakieś problemy z zainstalowanymi programami czy coś? (pomijam oczywiście awarię i utratę plików) I tak dodatkowo przy okazji tematu. Mam 1GB ramu. SWAP 1.5GB wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nic się nie stanie (o ile operacja wykona się poprawnie), robiłem dokładnie to sama na XP na moim Laptopie, zero problemów. U siebie dałem 3GB na SWAP bo i wszystkie Temp'y tam leżą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...